96 zj radyo cd calar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdifon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,226

ferdifon

Yeni Üye
Yer
istanbul
merhaba arkadaşlar,
benim aracımın radyo cd si orjinal değil. pioner takılmış eski bir modeli , ben orjinalini isterdim şöyle bir araştırma yaparak orjinallerin piyasada buldum gibi ama sizlere sormak istedim
bunlar radyo frekan olarak Türkiyede sıkıntıymış doğrumu ? cd çalarsın ama frekansları bucuklu çalarsın diyorlar. tam net frekansları ayarlayamassın diyorlar. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim örneğin ebayda satılıyor.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-98-JEEP-GRAND-CHEROKEE-RADIO-CASSETTE-CD-PLAYER-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3363ae8e5dQQitemZ220715716189QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

linkte mevcut
ilginize teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 96 zj radyo cd calar

evet mesela 99.5 var bu radyolarda ama 99.50 yok...dolayısıyla birçok kanalda bu bucuk durumundann net dinleyemiyorsun. çeken radyolar da var o kadar da değil. zevk senin. ben hiç ihtiyaç duymadım radyo dinleme alışanlığım yok. ya cd dinliyorum yada fm transmitter vasıtası ile iphone üzerinden binlerce şarkı dinleyebiliyorum. ayrıca ön konsolda çok önemli bir tamamlayıcı görsel olarak hiçbir teyp bence yerini tutamaz. hele ki bu fiyata bulmuşken alın derim. türkiyede bu teyb için 700 tl ve üstü rakamlar telaffuz ediliyor...

Selam ebayden 2. El tunerli teyp cd calar radyo vs getirtemezsin gumrukte takilir bir kamyon vergi odetmeden birakmazlar. Gumruk bir mini lcd plyer in cince tuner yazisini gorup vergilendiriyorlar, bu eski ve agir teyp icin astari yuxunden pahaliya gelir. Cikmasina gecen 650 tl fiyatcektiler. Illa abd den alacaksan sahibinden com a gir orada abd den gelirken siparisleriniz getirilir tarzinda ilanlar var onlarla gorusebilirsin

orjinalini taktırdıktan sonra pioneri arayabilirsin dostum.. Görünüm olarak orjinal evet ama müzik çeşidi olarak pioner derim..
eğer arabada müzik senin için önemliyse pionerrrrr ;)

96larda cd çalar yok galiba yada ben görmedmiş olabilirim dikkat etmemiştim sabah gidip bakayım ;D

benim hoporlörler patlak önlerdeki .

acaba bu trt bandrolü falan onlar içinde geçerlimi yurtdışından getirtiğimizde. ayrıca bildiğim kadarıyla 200 yada 100 dolar altını pek incelemiyor gümrüktekiler ayrıca gift yazarsa satıcı birde noel zamanında falan alırsan yırtarsın diye okumuştum forumlarda .bir de posta şirketimi ne farkediyordu .bulabilirsem o yazıyı ekleyeyim.

http://forum.donanimhaber.com/m_29346388/tm.htm

detaylı ve tecrübeyle sabit bilgiler mevcut bence alabilirsniz 150 euro sınır varmış.

Selam 96 larda cd var
Gift meselesi sokmuyor gumrukculer uyandi artik bizim millet herseye gift yazdira yazdira esprisi kalmadi . Uzerinde tuner olan hersey gumruge takilir

darkcity2000' Alıntı:
Selam 96 larda cd var
Gift meselesi sokmuyor gumrukculer uyandi artik bizim millet herseye gift yazdira yazdira esprisi kalmadi . Uzerinde tuner olan hersey gumruge takilir
amerikan versiyonunda orijinalinden cd-teyp calar mevcut kanada versiyonunda cd yok diye biliyorum.

arkadaşlar bende canada zj var teyp ve cd çaları var am radyo dinleyemiyorum ve cd si çalışmıyor. istiyen olursa satarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.