96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legend91 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,389
Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

legend91' Alıntı:
Dun servise gittim ve egzoz manifot contasi patlamis ve yakitin bu yuzden arttigini solediler, siparis verdim bugun takilacak bide oyle denicez artik
Kükremesinde azalma olabilir.

Etiketler

Bu sorununuzubir nebze çözecektim ama sadece bir kısmı buna bağlıdır sanıyorum.Çıkma aramayı deneseydiniz!orjinali ile çıkma fiyatını araştırdınızmı?

darktreys' Alıntı:
iyi güldüm ya. allah iyilik versin stres felan kalmadı.... ;D ;D ;D
dimi ama ;D ağır nasıl oluyor acaba hafiif offroadun üzerine ;D ;D

96 model 5.2 ile 15-25 arası gidip gelir yol bilgisayarım .. 22.7 idi bugün mesela ortalama. hızım 50-60km de bozuk asvalt ve stabilize yolda klima açık 3 yetişkin bir çocuk mt lastik ile.

6005016' Alıntı:
96 model 5.2 ile 15-25 arası gidip gelir yol bilgisayarım .. 22.7 idi bugün mesela ortalama. hızım 50-60km de bozuk asvalt ve stabilize yolda klima açık 3 yetişkin bir çocuk mt lastik ile.
anladım , peki lpg sarfiyatı yol bilgisayarında görülüyormuki ? 22.7 dediniz de nasıl belli oluyor bu ?

üst ekranda benzin ortalamasını verir.
lpg de genelde %10 fazlasıdır

100 tl gaz ile 130 km yapıyorum bu makine ile (HULK)

Ben 2 yıldır 96 grand cherokee kullanıyorum araç üzerinde ciddi tecrübelerim var.. Sakın şaftınızı sökmeyin 1- yakıtta fark yok diyebileceğiniz kadar az. 2- Araç çok tehlikeli bir hale geliyor şehir içinde çok ıslak olmayan bir havada bile viraj dönerken yanlama oranınız çok yüksek! Bukadar güçlü bi motor 2 çeker kullanılmaz..