KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten insan forumda kendini yalnız hissetmiyor bu da forumun başka bir güzelliiği ...
Gerekli parçanın yada parçaların değişiminden sonra LPG kullanımında yine sıkıntı yaşar mıyım ? Hayat şartları nedeniyle araca benzinle binebilmemin imkanı yok bu sıkıntılar LPG olduğu sürece tekrarlar mı ? dejavu yaşamak istemem... saygılarımla, murat
Ben discoda 7 aydir atiker otogaz donusumu kullaniyorum, bu sure icinde yaklasik 11-12000 km yol yaptim, hicbir sorun yasamadim. Eger LPG donusumu iyi bir usta tarafindan duzgunce uygulanirsa sizinde bir sorun yasamamaniz gerekir.
valla murat bey hemen hiç birimizin benznle binmeye cesareti yok diyebilirim. LPG bu araçları biraz daha katlanılabilir kılıyor
en azından benim için bu geçerli
Benim araçtaki problemin akışmetreden değil ERR5199 kod numaralı stepper motor dan (rölantiyi düzenleyen parça) kaynaklı olduğu anlaşıldı. LPG tüpünü söktürünce de bu parça kendiliğinden düzeldi ve problem kalmadı, yani LPG bu parçayı olumsuz olarak etkiliyormuş bir şekilde. Daha önceki aracım Range Classic te ise diğer katılımcılarında bahsettiği gibi akışmetreden kaynaklı rölanti problemi çekmiştim.Yani sonuç olarak ezbere akışmetre satın almak yerine önce çalışan birtanesini kendi aracınızda test edip daha sonra paranızı harcayın derim, aynı önerim stepper motor içinde geçerli. Aşağıdaki linkteki firmadan epeyce alışveriş yaptım. Sorunsuzca malzeme yollayabiliyorlar, hatta gerekirse düşük meblalı fatura kesebiliriz demişlerdi bana mailleşirken, böylece gümrük problemi aşılabilir. Benim kullanacak durumum olmadı ama bunun için e-maille irtibata geçebilirsiniz.Bu firmanın stepper motorla ilgili linki aşağıda:
Benim 3.5 Range Rover Classic aracımda da benzer sorun var. Bazen lpg'de ayar kaçıyor ve araç sallanmaya başlıyor. Sizin arızanızın stepper'dan olduğunu nasıl anladınız acaba. Bir diğer sorum ise, aracımın karbon değerleri çok yüksek ve ayar yapılsa da tutmuyor. Bunun sebebi ne olabilir. Kimi akışmetre, kimi ecu diyor. Sebebini nasıl bulabiliriz acaba?
Benim 3.5 Range Rover Classic aracımda da benzer sorun var. Bazen lpg'de ayar kaçıyor ve araç sallanmaya başlıyor. Sizin arızanızın stepper'dan olduğunu nasıl anladınız acaba. Bir diğer sorum ise, aracımın karbon değerleri çok yüksek ve ayar yapılsa da tutmuyor. Bunun sebebi ne olabilir. Kimi akışmetre, kimi ecu diyor. Sebebini nasıl bulabiliriz acaba?
Önce hem akışmetrenin hem de stepper in doğru çalışanlarından buldum,sırayla değiştirdim,akışmatrede fark olmadı ,stepperi değiştirince rölanti düzeldi.Fakat sağlam stepper benim olmadığı için kendiminkini geri taktım. Yurtdışından yeni stepper arayışına girdim,sonrasında,tesadüfen,şöyle bir durum oldu: Zaten aracı ilk aldığımda üzerinde takılı olan LPG sorunluydu, bu yüzden komple söktürdüm. LPG sistemini çıkarır çıkarmaz aracın rölantisi düzeldi,stabil hale geldi.Yeni stepper alim diye hazırlanırken, bozuk sandığım kendi stepperim düzeldi.
Aslında garip bir durum.Deneme amaçlı taktığım stepper yeniydi.Büyük ihtimalle bu yüzden denemek için taktığımda,LPG olmasına rağmen, rölantiyi düzeltti,benimki eski olduğu için LPG'de düzensiz çalışıyordu,LPG sökülünce kendine geldi...
Serkan S.
Acaba 95-98 modellerdeki 3,9 V8 akışmetrenin (eğer hepsi aynı ise), rover kodunu yada lucas kodunu bilen varmı ? Ebaydan parça siparişinde bu çok gerekli olucak. yardımlarınız için teşekkürler murat
Walla nasip, bende görüşüp tanışmayı çok istiyorum sizle,
Pazartesi günü Durali ustanın yanına bırakıcam arabayı sibopları değişecek, kapak taşlanacak motorunda yapılacak işler var, hayırlısıyla gelin gibi olcak disco inşallah ;D ;D Dedim madem binecez hamama giren terler misali ufak tefeğine de katlanmak lazım dimi abi ;D saygılar murat
Walla nasip, bende görüşüp tanışmayı çok istiyorum sizle,
Pazartesi günü Durali ustanın yanına bırakıcam arabayı sibopları değişecek, kapak taşlanacak motorunda yapılacak işler var, hayırlısıyla gelin gibi olcak disco inşallah ;D ;D Dedim madem binecez hamama giren terler misali ufak tefeğine de katlanmak lazım dimi abi ;D saygılar murat
SLM sanırım bu sorunlar oldukca fazla sıkıntılar veriyo ve aynı sorun benim aracımdada oluıştu aracı yaklaşık bir ay önce aldım ve motoru yıkattıktan sonra aracım dengesiz çalışmaya başladı ve ekzozundan çıkan duman aşırı göz yakıyordu ve yakıt kokusu çok fazlalaştı ve tabiki ykıtta iki katına çıktı bujileri ve buji kablolarını yeni taktım ve tesisatı yeniden elden geçirdik sorun çözülmedi ve denk gele aracı çalıştırdıktan sonra akışmetre fişini söküp yeniden takınca sorun tamamen düzeldi fakat aracı her çalıştırıldığında soketi söküp takmak gerekiyo bu yüzden akışmetre araştırdım ve ülkemizde malesef aşırı pahallı olduğu için ebay dan aldım yakında gelecek taktıktan sonra durum ne gösterir bilmiyorum ama inşallah düzelir iyi bayramlar dilerim saygılar