97 model 20i SPORT FRONTERA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunterim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,849

hunterim

EN GÜZEL JEEP; FRONTERA
Yer
İZMİR
Selam arkadaşlar 97 - 98 model tek kapı 20i Sport Frontera arıyorum.Tek şartım araba bakımlı ve orjinal olacak.Satan veya bilen arkadaşlar lütfen beni arasın.Hikmet ÜNLÜ 0532 - 600 80 71 :smiley:

Etiketler

Ynt: 97 model 20i SPORT FRONTERA

merhaba sanırım sahibinden.com dan bakmak daha doğru olacak. sitede 2 kapılı frontera zaten az. 2 bilemedin 3 adet. herkes memnun halinden. ama şunu duydum istanbul oto pazarlarında biraz yıpranmış olanlar 10.000 e vermeye hazır duruyor. ben olsam öyle alıp max. 3000 tl masraf yapıp binerdim. biraz araştırma ve uyanık olursanız (özellikle usta milletine karşı) 3.000 tl ye aracı süper hale getirisiniz.
böylece herşeyini bildiğim, kendi elimle yenilediğim bir aracım olurdu. servis geçmişini bildiğim bir araçla daha emin olurdum. gözünüze en bakımlı gelecek herhangi bir marka araçta bile süprizler çıkabilir... fikrim budur..

bende 94 modeli var , size 92-95 modelini tavsiye ederim.Motor tipi ve arka süspansiyon 95 ten sonra değişiktir.Ekotek denilen motor tipine geçmiştir.Yakıt olarak bir şey değişmez ama zaten sensörü bol olan motora ilave sensörler ıvır zıvırlar ilave edilmiş.Bütün fronteralarda beyin vardır ve motronic sistemdir .Yani kelebek boğazı sensörü ve akış metre ile yakıtı ayarlar ve işin en güzel tarafı beyin arızası olmaz çünkü beyin koruması vardır kendini kilitler resetlemeniz gerekir.Bunu bilemezseniz araba sapıtır yakıt ve hava karışımını ayarlayamaz.Bu nedenle benim tercihim 92-95 arası düz motorlu ve arka aksları makaslı olanlar olurdu.Ama siz gönlünüze yatanı alın korkmayın.Yeterki ön ve arka difransiyelde ve yürüyeninde sorun olmasın,vites geçişlerine bakın 100-120 km hıza çıkarken ötme veya sarsıntı varmı ,Frontera A kasa olsun hatta bulabilirseniz 2.3 Dizelini alın.Bu da tek kapılarda üretilmiş.En keyiflisidir.sonra 2.0 benzinlisi gelir.(diğer fronticiler alınmasın benim tercihim ,kısa olduğu için)

Bende son dönemde fronteralar la ilgileniyorum
yaklaşık 6 aydır internetden bakıyorum
ama kafama göre bulamadım
ya rakamlar yüksek
yada çok bakımsız
benim bilgisi olanlardan merak ettiğim bu araçlarda parça sıkıntısı yaşanıyormu parçası pahalımı ?

ayazağa' Alıntı:
Bende son dönemde fronteralar la ilgileniyorum
yaklaşık 6 aydır internetden bakıyorum
ama kafama göre bulamadım
ya rakamlar yüksek
yada çok bakımsız
benim bilgisi olanlardan merak ettiğim bu araçlarda parça sıkıntısı yaşanıyormu parçası pahalımı ?

frontera A ar için konuşuyorum, kaporta aksamı sadece pahalıdır. onun dışında mekanik parçaları ucuzdur ve boldur.

Bende fronty A lar için konuşuyorum ,parça sıkıntısı yaşamazsınız.Ben şimdi arka frenleri yeniliyorum sıkıntı çekmedim .Fren merkezlerini ebay üzerinden ingilteredn getirttim tanesi 40 tl ye geldi .Türkiyede boschun var tanesi 50 TL .Kampanaları ve tamburları 250 TL.ye Türkiyeden aldım .Ufak tefek parçaları ebay dan almanızı tavsiye ederim.özellikle www.ebay.uk den.daha bol ve ucuz.

ben afyon sandıklıdayım ilçede olmama rağmen triger balata hepsini burdaki parçacıdan temin ediyorum.sadece kalorifer radyatörünü uşaktan aldım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR