97 zj hararet sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUSTANG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,547
Ynt: 97 zj hararet sorunu

levent benim motor yeni daha 10.000 km de
radyatör yeni
devirdaim yeni
yağı suyu antifrizi eksiksiz
şnorkel var
tapalardan kaçak yok onlar da değişti buna rağmen klima ve sıkışık trafikte 1 çizgi yukarı çıkıyor, hatta geçen ay bodruma gittim şehir merkezinde 42 derece öğlen sıcağı klima açık ve durkalk trafiğe girdim 2 çizgi birden aştı hararet panikledim hemen sağa çektim rölantide bu sefer klimada sonuna kadar sıcağı açtım tahliye etsin sıcağı diye tabi dışarda 40 derece sıcak içerde sıcak sonunda kadar açık ne hale geldiğimi tahmin edersin.
diyeceğim o ki normal midir bu durum neden 2 çizgi birden çıktı hararet..istanbulda henüz yaşamadım böyle bir durum

Etiketler
Ynt: 97 zj hararet sorunu

abicim normal....42 derece göstergedeki sıcaklık bi de bunun hissedilen değeri var yani bodrum gibi yerlerde daha da kavurucu bi sıcaklık var...
şu nüansa dikkat edersen, 5,9 da bu sorunu elektrikli fanla çözmüşler...neden devam etmemiş eski sistem...
bi de gavurun zamanında düşünmediği lpg lerimiz mevcut ekstra dan... o nedenle ben etrafımdaki herkeze elektrikli fan öneriyorum...hem motor hem sen rahatlıyorsun...klimalı bir araçta zaten şart....

Aracta soyle bir durum.var Hararet gostergesi 90 100 e geldiginde aractan buhar duman geliyor. Yani suyu bi yerden buhar olarak atiyor Ancak hararet daha yuksege cıkmiyor. Su eksiltmis oluyor. Termastot olmadan test ettik arac su sıcaklığı yukselmedigi icin su eksiltme olmuyor. Hararet gostergesi 90 100 olması gerekirken 60 70 te kaldigi icin buhar atmiyor. Neden kaynakli olabilir.