mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: 97 zj hararet sorunu
levent benim motor yeni daha 10.000 km de
radyatör yeni
devirdaim yeni
yağı suyu antifrizi eksiksiz
şnorkel var
tapalardan kaçak yok onlar da değişti buna rağmen klima ve sıkışık trafikte 1 çizgi yukarı çıkıyor, hatta geçen ay bodruma gittim şehir merkezinde 42 derece öğlen sıcağı klima açık ve durkalk trafiğe girdim 2 çizgi birden aştı hararet panikledim hemen sağa çektim rölantide bu sefer klimada sonuna kadar sıcağı açtım tahliye etsin sıcağı diye tabi dışarda 40 derece sıcak içerde sıcak sonunda kadar açık ne hale geldiğimi tahmin edersin.
diyeceğim o ki normal midir bu durum neden 2 çizgi birden çıktı hararet..istanbulda henüz yaşamadım böyle bir durum
997799' Alıntı:elektrikli fan ekleyin, sorunu çözün....kısacası budur...
ancak zj ler ve hemen hemen pek çok v8 zaten hararetli çalışan araçlardır...zj deki handikap klima için ekstra bir fan olmaması...16 yaşında bir radyatör sisteminin de düzgün soğutma yapmasını beklememek lazım aslında....
lpg+pek çok yeri tıkalı radyatör+çok sağlılklı çalışmayan termik sistemleri...
içerden ilave kumandalı elektrikli fan takmanızı tekrar öneririm...hararet size çok paraya mal olabilir...
levent benim motor yeni daha 10.000 km de
radyatör yeni
devirdaim yeni
yağı suyu antifrizi eksiksiz
şnorkel var
tapalardan kaçak yok onlar da değişti buna rağmen klima ve sıkışık trafikte 1 çizgi yukarı çıkıyor, hatta geçen ay bodruma gittim şehir merkezinde 42 derece öğlen sıcağı klima açık ve durkalk trafiğe girdim 2 çizgi birden aştı hararet panikledim hemen sağa çektim rölantide bu sefer klimada sonuna kadar sıcağı açtım tahliye etsin sıcağı diye tabi dışarda 40 derece sıcak içerde sıcak sonunda kadar açık ne hale geldiğimi tahmin edersin.
diyeceğim o ki normal midir bu durum neden 2 çizgi birden çıktı hararet..istanbulda henüz yaşamadım böyle bir durum