97' Zj Yükseltme Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasankaan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,448
** 2" yukseltme 30" lastik...

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

** 0et procomp std den biraz kalin (tam degeri hatirlamiyorum, cok zaman oldu) jant ve 30 lastik ile 4" getle yukseltme...

Son düzenleme:

2" inch get ile yukseltme ve 30 lastikle kamp piknik olur dedim ama bunlarda yapilabilir...

Buda 4"yukseltme ile...
Get Tavsiye etmem 4" te ama 4" getlede bi sorun yasamadim gorulduğü gibi... 30 lastik gene...

Tek yasaDığım sorun plakayı perçinlememe rağmen kabetmem ve videonun 2:32 sinde snorkelin tepesinden su almam... Yedk filtre vardi yanimda takt devam ettik
bunlarında konuyla alakası yok

Son düzenleme:

Arkadaşlar bende get ve kit arasında kaldım aracımla fazla oynamak istemiyorum amacım gezi ve camp yapmak offroad yapmıcam alfonso bey çok güzel açıklamış herşeyi ama insan genede terettüd ediyor benim aklımda da 2" get var siz kullanan birisi olarak memnun kaldınız mı yoksa direk kit mi yaptırmak lazım 3" kadar bazı tecrübelü arkadaşlar 3 " girme diyorlar sizin fikirlerini nedir ?

Merhaba bu kadar tecrubeli abimlerim varken benim bir sorunum var yardimci olursaniz sevinirim 2.7 grand cherokee var. 4 inc yuksetlmek istiyorum get ile korkutular kit lede yapma dediler 2 inc yapayim diyorum kit mi get mi karar veremedim 2.7 yulseltme hakkin da bilgiye tecrubeye ihtiyacim var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 4.7 Wj mi get le yükselttim 2". Ama 2" üzeri istiyorsanız getle değil ,kitle yükseltmeniz gerekli . 2" üzeri yükseltmeleri kitle yapmalısınız..Ki 4" falan oldugunda askı kolları uzatma,bump stoplar,track bar değişimi vs..gibi elemanların değişmesi gerekebilir.Ha değiştirmesenizde olur ama en kısa sürede diff i elinize alma ihtimaliniz yüksek diye biliyorum

Butun abilerime cok tesekkur ederim. Gercekten cok faydali oldu bu konusmalar. Detay bilgiler de beni yonlendirmek icin cok etkileyici oldu. 2" get ile yukseltmeye karar verdim. En kisa zamanda yukseltip paylasacagim fotografi ama acikcasi 235/70/16 lastiklerle olur mu olamaz mi emin olamadim bir de bunu sizlere danisayin istedim. 235/70/16 AT Pirelli Scorpion lastige 2" get leylek olur mu ?

Sonucu yazarsanız ve fotoda paylaşırsanız iyi olur ben dede 5.2 Zj var bende 2'' düşünüyorum bu nedenle paylaşımınız benim için önemli olacaktır. Teşekkürler.

Benim aracımda 235/75/15 kullanıyorum yükseltme olmadan gayet güzel lastiklerim Maxxis

4 inc yay amortisör vs mt lastik 265/75r16 sıfır sorun araç 2.7

Sent from my iPhone using Tapatalk