arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.mirkan' Alıntı:zjnin tüm versiyonlarında ön ve arka hoparlörler 16 cmdir ... derinlik farketmiyor , piyasadaki en geniş mıknatıslı hoparlörü kullanıyorum ...
orjinal anfi ile 4 ,6 , veya 8 ohm hoparlörlerde kullanabilirsiniz ... omaj düştükce güç artar kalite düşer , her zaman için yüksek omajlı ses hoparlörlerini öneririm ... bas hoparlöründe iste güç ve desibel için düşük omaj tercih edilir ...
ssbman' Alıntı:Kimden aldın abi ne verdin ? Lazım olursa üstünü vermeyelim![]()
hocam orjinal anfiyi kullanmamkasirga1' Alıntı:arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
Mirkan hocam orjinal anfiyi kullanıyorsunuz anladığım kadarı ile teyp de orjinalmi yoksa onada bir değişiklik yaptınızmı ? ben mevcut sistemi değiştirmek istiyorum internette zj uygulamaları olarak pek bilgi bulamadım
önceki aracım da dtm 650 ve dtm 700 kullandım 2dın j için ön paneli kesmek gerekiyor ama senin aracı görmek isterim.birde sub kabinlimi yoksan bagaj yan kısmına özel bir mdf mi yaptırdın ?mirkan' Alıntı:hocam orjinal anfiyi kullanmamorjinal teybi asla kullanmam , profosyonel müzik sistemlerine oldukça bir ilgim vardır , oto müzik sistemi kuran firmalar bile tavsiyelerime uyar , gerçekten zevkliyim bu konuda .
ben maddi durum pek elvermediği için xetec dtm-620 duble din teyp kullanıyorum ... anfi olarak xetec 200.4 mid takımı olarak jvcnin en üst modelini kullanıyorum , arka kapılarda speaker kullanmadım kullanmayacağımda . jbl gt4-12 subwooferıda mevcut olan anfim ile besliyorum ...
öncelikle xetec dtm-620 veya 650 teyp ile başlamanızı öneririm , sonrasında mid takımı yer alır teyp ile direk besleyebilirsiniz 2 takıma kadar ...
sonrası kulak zevkinize kalmış mid hoparlörleri jbl 75.4 anfi ile ödüllendirebilirsiniz mesela !
xetec bencede çok iyi bir cıhaz senin aracı görüp 2din nasıl duruyor bakmam lazımmirkan' Alıntı:yani dtmnin nasıl bir ürün olduğunu biliyorsunuz , o fiyata alınabilecek en iyi kalite bence ... subwoofer kabinli orjinal litresinde ... ön panelin kesilmesini istemiyorsanız bütcenize göre bir in-dash tavsiye ederim .