KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İlanlar bölümündede sordum ama burayada uygun olacağını düşündüm.Sizce fiyatı nasıl ?Gerçekten temiz bir araçsa ne kadar verilir,daha çok haftasonları arazide kullanmayı düşünüyorum.
görünürde diri bir araç gibi görülüyor.bu fiyat temiz bir araç için normal.temiz gözüküyor.ama fotoğraf yanıltabilir.mutlaka anlayan birilerine gösterin.motor,arazi viteslerini vede klimasını deneyin..
Banada fiyatı yüksek geldi.Geçtiğimiz pazar günü araba pazarındaydım 2004 model 3 kapı otomatik lpg li vitara vardı 147 bin km dendi ,20 bin tl de anlaştık fakat 147 bin denilen km 230 bin çıktı ve vazgeçtim.
1.5 ay oldu arayışlarım devam ediyor,temiz vitara bulmak gerçekten zormuş
Yorumlarının için teşekkürler.Eledim bu aracı fiyatı yüzünden.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-yurtdisi-nedeniyle-21000-tl-acil/detay
Bu araç hakkında ne düşünürsünüz,5k bakıyordum ama model yüksek olunca aklımı çeldi açıkçası.
valla arkadaşlar.2 ay önce arkadaşa vitara aldık alma aşamasında gezmediğimiz yer bakmadığımız vitara kalmadı.18-19 bin tl civarı vitaraların bir çok eksikliklerinle karşılaştım.kiminin kliması kiminin ön takımı kiminin arazi şanzımanı, kaporta vs sorunlu idi.birçoğu anlamayan arkadaşlar için tuzaklarla dolu.eğer bu fiyata sorunsuz bir araç bulabiliyorsanız öpün başınızın üzerinize koyun derim.ben bu sebeplerden dolayı model yükseltmek yerine kendi aracıma bakım yapmak zorunda kaldım.daha düşük fiyatlara temizini bulmak ikramiye kazanmak gibi.
Sn. suzikiden anlayan ve özellikle kullananlar,yeni başlangıc olarak vitara almakisteyenlere bir yol gösterirseniz iyi olacak.mesela 98 den aşağı zapon yukarı şişhane nedir?ispanyol cokmu köyü? diyelimki araziye gittik geldilk ,çamura bulanmadık ön takım vs bize ne gibi bir sıkıntı cıkarır yada cıkarmaz.hal böle şimdiden tşkr.
vitaraiçin: cevap veren arkadaşlar teşekürler bu daha başlangıc umarım yol aldıkca yeni tecrübeler,bizi daha da bilgilendirecektir.Tekrar cevap veren ve daha geleceğini umduklarıma teşekürler.
walla sıfırdan berı bızde oldugu ıcın ben hub sorunu yasamadım cunku arabayı hep guzel kullandım hala orjınal hubları war ustunde bence ispanyollarda solendıgı kadar kötu degıl 10 senedır duzenlı baklımlarını yaptırdık bıkere bıle yolda bırakmadı bızı