98 Vitara Fiyat İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedaty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,418
Ynt: 98 Vitara Fiyat İçin Yardım

yolda bırakmama bakımlı tüm japonların ortak özelligidir .

hub için şöyle bir örnek verebilirim ..

100 japon hubtan enfazla 5 i arıza yapar 95 i saglam kalabilir .
100 ispanyol hub dan 95 i arıza yapıp 5 i saglam kalabilir ..

200 usd ye manuel var takılıp kullanılabılır ,,

cıkma japon hub alınca olmuyor ufak bir degişiklik gerekiyor bilen bir yerde 2 japonhub takılabilir..

hub da at la deve olacak büyük bir sorun degil dir ayrıca .. ;D

camur gibi patinaj yapabilecek zeminde 4L ye takın aracı arkadaşınız kullansın siz ön tekerlerde dönme varmı kontrol edin yakın mesafeden birde dinleyin hoş olmayan garip seslerde duyarsanız fazlada zorlamayn derim
[attachment=1]manuel olan lara örnek ..[attachment=2]japonların yazıları kabartma oluyor..!![attachment=3]buda ispanyol olması lazım .
resimler sahibinden com dan alıntıdır sahipleri kızmaz inşallah [attachment=4] resimlerde sıralamada karışıklık oldu mevzuyu anlak isteyen anlıyabilir..

Etiketler

hub bilgileri için oğuz bey e teşekürler.

98 model ispanyol 5 kapı bir Viatarayı yeni aldım 16750 TL ye (fiyat ilk 18250 TL idi ;D ;D). Motor ve kaporto çok temiz. Ön hub lardan bir tanesi arızalıydı onuda ankara hurdacılar sitesinden 300 TL karşılığı aldım. Şu an standart 5 kapı 4x4 olarak çalışmakta. Umarım biraz modifikasyon yapacak fırsat bulursam araziye dalmayı planlıyorum. ;D ;D (Profil resmimi yeni arabamla en kısa zamanda değiştireceğim ;D ;D)