99 Vitara 3 Kapı; Kontak Anahtarı Sorunu ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baran 54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,854

Baran 54

suziki vitara jlx 99 3k santana
Yer
KOCAELİ
99 model suzıkı aracımı bugun bırden bıre ama nedenını bılmıyorum. : çalıştıramadım 5-50 kez denemem sonunda cevire bildim ve eve geldim. ama evin önünde yedek anattarlada denememe rağmen olmadı ve oylece kaldım anattarı makine yağı ile yagladım ama yıine yok donmüyor sansa cok denemem sonrası yarım cevirip bıraktım sabah anattarcıya gıde bılım dıye. ama moralım bozulmadı değil. sızden istedigim suzıkiciler boyle bir sorunla karşılaşan var sa nasıl ve ne sekilde çözdüğü. yada yedek parça ve bilgide yardım lütfen. : anattarla ya bır kere ya ıkı kere daha şansa tuttururum gıbı gelıyor. gıttıkçe zorlaşıyor çünkü düz kontak bilsem sorun yok ama ben neanlarım. ???

Etiketler
Ynt: 99 Vitara 3 Kapı; Kontak Anahtarı Sorunu ?..

direksiyon kilidi ile alakalı olabilir direksiyonu çevirerek denediniz mi acaba

ben aynı sorunla 2 ay önce karşılaştım benim aracım 98 model anahtarcıya gidin kontak anahtarını taktığınız yerin içindeki bilyalar aşınıyor onları değiştirdiler hiç bir sorun yok

aynen denedım ama bır netıce yok anattarlar bıraz dışlerını kaybetmışe benzıyor ama ıkısındede aynı sorun olunca çunku yedek anattarın dışlerı bıraz daha ıyı ama oda cermıyor
yok uzak bır yere gıtsem arabayı yanı suzkımı bırakacakmısım demekkı. : ??? oda bana uymuyor beraber yatardık artık ne yapalım ama cozume gıden bır yol varsa cevap lutfen

84 altuğ ve taksı 84 cevaplar ıcın teşekkurler taksı 84 ev veya oto kılıtcımı ev cılıngır tanıdıgım var ama sorunu çozermi yoksa oto kilıtçi mi. ???

ben istanbul eyüpte oturuyorum bizim bu ralarda 2 saatlik bi uğraşmayla tahmini 50 ile 70 arası bi rakam vermiştim ama şu an çok iyi bi sorun yok

bılgi için teşekkurler taksi 84 sabah erkenden kalkıp bır oto kılıtcıyegıttım ama usta arabanın aırbag ve dıreksıyonunun sokulucegını ve daha sonra kontağın sokule bıleceğini soyledı ve uraşmak istemedi bende arkadaşım olan elektırık oto ustası savaş kardeşime gittim sağolasın 45 dakika icinde kontak kilidini bana verdi ve doğru kilitciye gıttim tabi başkasına burdakı usta kılıt yuvasındaki ıkı sekmana benzer parcayı duzelttı ve altına bır ufak yay koyarak parçayı topladı sonuç anatarda yedek olanda mukemmel çalışıyor. ;D ;D ve hesaba gelince kılıtcı 25 ytl şavaş ustamda para ıstemedi ama sabah sıftaf parası zorla verdim 20 ytl toplam 45 ytl olay tamamama akşam cektiğim moral bozukluğu bana yetti.tekrar sağol taksi 84 ;D

geçmiş olsun çabuk çözüldü siz en iyi yedek anahtardan da bir yedek yaptırın bulunsun

altug onaran' Alıntı:
geçmiş olsun çabuk çözüldü siz en iyi yedek anahtardan da bir yedek yaptırın bulunsun
sağolasın altuğ kardeş ama üç üncü anahtara imobılayzırsız olacağı için gerek duymadım.

onu kopyalayabiliyolar biraz araştırmak lazım daha olmadı diğer orjinal anahtarın içindeki çipi çıkartım yeni anahtara yerleştirdiklerini duymuştum

bır araştırırım kopya işi pağlı olmazsa neden olmasın.

rica ederim önemli olan sorununuzun hallolmuş olması

ben 2000 model ford fiestanın anahtarını kaybetmiştim dağ başında (daha dogrusu öyle sanmıştım ). Sanayiye gittik çekici ile sanayide 20 dakikada sana anahtarı yaparız kapıları ve kontağı açarsın ama motor çalışmaz immobilizer nedeni ile dediler ve eklediler eğer ford'u arayıp şase numarasına uygun kodu ögrenirsen onuda hallederiz ama telefondan vermezler gidip kimlikle başvurman lazım. bir yöntemde anahtar kaybolmadan önce orjinalinden kopyalamak aynı kodu orjinalden kopyalıyoruz dediler.
özet olarak orjinali varsa sorun yok 10 dakikada hazır yeni anahtarınız.

meraba hazenfer bılgi için sağol ama bızım burda kopyalamayı bırak ev anahtarı bıle zor yapıyolar ben şu an 2 tane çalışıyor diye çok mutluyum. ;D ;D