Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ece Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,291
Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

merhaba öncelikle
bölge deki inşaat çalışması zaten şuanda mahkeme kararı ile durdurulmuş durumdaymış bir gazete haberinden edindiğim en son bilgi
fakat doğal olarak bölge içersinde gözlemleyebildiğim en azından ve hocalarımdan duyumlarım ile bir çok bitki türü görünmemekte
hayvanları ise şuan bilmiyorum Abant alası ise zaten kontrolsüz balıkçılık ve göle atılan sazan türü ve otaller nedeniylede sıkıntı çeken bir endemik türüydü umarım onlarda yok olmaz tamamen. doğada canlıda ölen bir şeyi diriltmek mümkün değildir amaç onu öldürmemek zaten.
saygılarımla
 

Etiketler
Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

Merhaba arkadaşlar,
Bu yazdıklarım sadece bugünkü iktidar için değildir, gelmiş geçmiş iktidarları kapsar.
Bir bölgeye yol ne için yapılır?
O bölgede yaşayanların ulaşımı rahat ve konforlu olsundiye değilmi?
Fakat günümüzde niçin yapılıyor?
O bölgeyi imara açıp yeni zenginler yaratmak ve kendi yandaş mütehaİT lere para kazandırıp rantı paylaşmak için.
Varsa aksini düşünen söylesin.
Örnek, Meşhur KARADENİZ OTOYOLU (dünyanın en uzun deniz manzaralı yolu) eski kullanılan yolun kuzeyinden denizi doldurarak yapıldı doğa ve deniz tahrip edildi.
Eski yol 45.00 metre istimlak edilip yol olarak kullanılan kısmı 22.00metre gibidir.Yani yolun sancağında ve iskelesinde 1960 larda TCK tarafından istimlak edilip parası ödenmiş yer vardır.Dolgu olması gereken yerler yarılacak olan yerlerden çıkan malzemeyle dolabilirdi, fakat mütehaİT ler az kazanırdı değilmi.
Bitki ve canlı türleri bizleri ilgilendirir, zenginleri sadece para ilgilendirir.
Kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

Tamamen katılıyorum.
 

Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası


Bu gerçekten sevindirici bir haber İlhami bey..
Tanıyor olduğunuz vali yardımcısına birkez daha teyit için danışabilseniz ve
kesin durdurulup durdurulmadığı hk.da bizlerle de bu sayfa vasıtası ile paylaşabilirseniz gerçekten çok memnun olurum.