ACİL!!! İmmobilizer Tamiri Yapabilecek Servis Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİNCİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,095
C

CİNCİN

Ziyaretçi
Arkadaşlar ikinci el aldığım 2000 model renault clio aracımın immbilizer ünitesi arızalı olduğu için galiba iptal edilmiş ??? Bu parçayı tamir ettirebileceğim (İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasında farketmez) bir servis arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Etiketler

Ynt: ACİL!!! İmmobilizer Tamiri Yapabilecek Servis Arıyorum

Merhaba arkadaşım,
Maltepe, İdelltepe tren istasyonunun yanında bir yer var orda yaptırabilirsin, eğer olmaz derlerse gerçekten olmaz boşuna masraf etme derim.
Kalın sağlıcakla.

mertbirincioglu' Alıntı:
cihat yetkili servis ne diyor tamiri mümkün birşey mi ?
Mert, geçen hafta kapsamlı bakım için fiyat almak için Zeytinburnundaki yetkili servise götürdüm km saatindeki alakasız bir arızanın ABS'den kaynaklanabiliyor olabileceğini söylediler. Ama sorun şu ki araçta ABS bulunmuyor. Yani araca bakınca arabayı tanımayan servisten hayır gelmez düşüncesinmdeyim

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşım,
Maltepe, İdelltepe tren istasyonunun yanında bir yer var orda yaptırabilirsin, eğer olmaz derlerse gerçekten olmaz boşuna masraf etme derim.
Kalın sağlıcakla.
Sağolun Niyazi bey, yarın o tarafa yolum düşecek zaten. Buranın adını veya telefonunu biliyor musunuz?

Telefonlarını bilmiyorum, yol tarifi yapayım size.
Kadıköy istikametinden geliyorken (minibüs caddesinden) İdealtepe ışıklarından sağa gir devam et yol çok tatlı olarak sağa kıvrılır biraz ilerleyin yolun sağında şahane bir amerikan göreceksiniz siyah 4x4 (pek sık kullanılmaz) onu geçin önünüze bir kavşak çıkar ordan sağa dönün devam edin yolun sağında bir dükkandır.Dışardan pek belli olmaz siz buradaki elektronikciyi sorun.
Belki bizim arkadaşlarımızdan dalgıçlar onları tanıyabilir onlarda dalgıçlar.
Beni onlara şimdi kapalı olan tofaş bayii vardı evsan aş. onlar göndermişlerdi.
Sanırım derdinize çare olurlar.
Kalın sağlıcakla.

Tekrar çok teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR