Action Sport için Vinç Tampon İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,196
Ynt: Action Sport için Vinç Tampon İmalatı

resimler çok güzel bakalım zamanla bende aracı bu şekle sokarım gibi görünüyor. tabi önce babamdan geri almam lazım :smiley: spacer koyarak lastikleri biraz dışa taşırsanız daha iyi olur gibime geliyor bu kadar şey yapmışsınız o eksik kalmış..

Etiketler

kesinlikle spacer şart arac yukseldi zaten ofsetlli jant veya spacer yapacagim hem virajlarda daha guvenli hem goruntu daha iyi olur

Bütün arkaşlara selamlar.. Aranıza yeni katıldım Sabri beye davetinden dolayı teşekkür ederim gezilerinize katılmaktanda mutluluk duyarım.
Bu arabaya kafayı taktığım için aldım çevremdeki herkez alma,ne olduğu belli deyil, yok paçası, yok bakımı bir ton laf ettiler.
Arabayı görenin dibi düşüyo şimdi bu ne yaman çelişki. Sizede aynısı oldumu? Saygılar.

memocan82' Alıntı:
Bütün arkaşlara selamlar.. Aranıza yeni katıldım Sabri beye davetinden dolayı teşekkür ederim gezilerinize katılmaktanda mutluluk duyarım.
Bu arabaya kafayı taktığım için aldım çevremdeki herkez alma,ne olduğu belli deyil, yok paçası, yok bakımı bir ton laf ettiler.
Arabayı görenin dibi düşüyo şimdi bu ne yaman çelişki. Sizede aynısı oldumu? Saygılar.
Aynısı banada oldu hatta tuzladaki bayiye başka bir arkadaşa araba bakmak için gitmiştik o alamadı ama ben ertesi gün gidip aldım.Üç senedir biniyorum olumsuz bir şeyle karşılaşmadım....sizede hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...saygılar

memocan82' Alıntı:

hayırlı olsun,hoş geldiniz aramıza,allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Allah razı olsun cümlemize kazasız belasız bimeyi nasip etsin.. Celo kardeş bende tuzladan aldım arabayı aldığımdan beri bi ufak sorunu var çok sert kalkınca veya gaza çok yuklenince sarı motor
resmi yanıyo ondan sonrada gaz yemiyo belli bi süre sonra normale dönüyo lanba da bi süre sonra sönüyo çözemedim umarım önemli bişey deyildir. Tamamen nazar bence lakin aldığım yere bi
göstercem şahsuvaroğluna.

memocan82' Alıntı:
arkadaşim hoşgeldin aramıza .... hic merak etme parasının karşilıgını fazkasıyla veren mukemmele yakın bir arac .... motoruyla şanzımanıyla difransiyallerıyle şasesıyle ve konforuyla ... hem asfaltta hem arazide ozelliklede arazide on numara ... kim ne derse desin bu paraya bu kalite ve saglamlıkda bir arac yok ... kesinlikle dogru secim ..

memocan82' Alıntı:
Allah razı olsun cümlemize kazasız belasız bimeyi nasip etsin.. Celo kardeş bende tuzladan aldım arabayı aldığımdan beri bi ufak sorunu var çok sert kalkınca veya gaza çok yuklenince sarı motor
resmi yanıyo ondan sonrada gaz yemiyo belli bi süre sonra normale dönüyo lanba da bi süre sonra sönüyo çözemedim umarım önemli bişey deyildir. Tamamen nazar bence lakin aldığım yere bi
göstercem şahsuvaroğluna.
aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin,
probleminize gelince servis bunu ücretsiz olarak basit birşekilde halledecektir, bunu bütün araçlar yaşıyor belki iklimle alakalı bir sorun ama çok basit bir çözümü var kafanıza takmayın

Saolun kaç gündür cevap yazıcam siteye girilmiyo ben şunu anladım eyer arabanızı severseniz çıkardığı masraf pek göze gelmiyo..

bahsettıgınız cok basitbir sorun ...sorun bıle degıl ....sizde umranıyedesınız galıba ...bende atakentdeyım beklerım caya :smiley:

İlk fırsatta uğrucam yanına abicim. Benim işyerim de tepeüstü vergi dairesinin bulunduğu sitede vergi dairesine gelirsen araba park yeri biraz sorun oluyo ama benim dükkanımın önü müsayit
çay,kave,yemek mevcuttur.Bütün arkadaşlarında da başımın üstünde yeri var. İstanbul çarşısı F/blok no:4 Füsun Nakış.

evet nerde kalmistik .....
arka koltugun altına 2 veya 4 adet kuru tıp 38 amper aku montajı yapıyorum ... bir kac gunluk kamplı gezilerde enerjı cok sorun oluyor .... yasam akusu olarak kullanacagım ....ana akuden 35 lık nyaf kablo cektım .... toplamda aracın akusu harıc 152 amper daha rezerve enerjım olacak .... kamp durumlarında sabaha kadar gonul rahatlıgıyla keyıf yapabılıecegım ...... selamlar

Arkadaslar .. Arka koltugun altina 2 adet kuru tip 50 amper Aku koydum ... Uzun sureli vinclemelerde ..Aku cabuk bosaliyordu ... Toplam 190 amper enerjim oldu ... 35 mm Kabloyla Ana Akuye parelelledim ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR