merhabalar.2010 doblo aracımla kaza yaptım ve aracımda 11-11,5 bin lira hasar oluştu.Sigortam yaptırıyor neyseki.Bu aracımı 5-6 ay kullanıp ssangyong almak istiyorum.Eniştemde 11 tane ssangyong actyon sports var.Ve geçen eskişehire geldiğinde binme fırsatı buldum.Araç 2010 model alındığı gün yarısına kadar kamyon giren ama yaşam alanına birşey olmayan araba.Otomatik vites actyon sports almayı düşünüyorum ve eniştemin bilmediğ şeyleri size sormak istedim.Aracı Eskişehir trafiğinde kullanıcam.Yazları Bursada dağ bayır tarla gezerim.Tozlu bozuk yolları severim.Bunlara dayanabilir mi araç.Eniştemin elinde 110 binde var ama nerdeyse hergün çifliğe gidiyodu ve çok hızlı kullanıyorlar.Dağılmaya başladı dedi.Ama şehir içi kullanılan sapasağlam dedi.Actyon sports ta asr ve cruise control var mı?Arka atıyor biraz dedi eniştem o olay varmı varsa nasıl çözüm buldunuz.1 depoyla ne kadar gidiyorsunuz.Eskişehir trafiğinde kullanıcam.Şehirler arasındada 100 ü nerdeyse hiç geçmem.Bu durumlar göz önüne alınınca ne kadar yakar araç.1.6 doblom 8 litre yakıyordu bu ne kadar yakar.Onun kadar yakarsa mükemmel.Şehirler arası yoldada 5-4,5 litre yakardı.bu ekonomiyi yakalayabilir miyim.Herkese teşekkürler.İyi günler.