Action Sports Hakkında Bilgi İsteği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teknosasa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,539
Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği

bence de 2 ek mantıklı sıfırıyla bir farkı yok nerdeyse .... temiz bir tane bulun km sı duşuk olsun bitsin 2009 otamitik 4 ceker ben 30a almiştim
selamlar

Etiketler

ikinci el düşünürseniz 2010 4x4 manuel 57 bin km de 32 bin tl erzurumda bir araç var...

herkese çok teşekkür ederim.Elime geçen paradan dolayı passat 1.6 tdi comfortline aldık . İyi forumlar

sabri yucel' Alıntı:
bu arac son derece konforlu ve inanilmaz saglam ben bu aracı kiramiyorsam limse kıramaz .... ;D ;D bu kazada sadece sol far kırıldı sol salıncak uzerıne 1.5 metre derınlıgınde cukura dustum aracı cektık cıkardık ne saga sola cekme en ufak hasar olusmadı .... tek kelımeyle bu arac TANK gibi ....meganla dusseydım bu cukara tum camları kırılır kapılar kasardı ..... kardesım nıssan ouashı var 2011 mod satıp ssang alıyor .... oda ılk zamanlar on yargılıygı sssang karsı aracın asfalt ve off road perfonsına tek kelımeyle hayran kaldı ;) selamlar
geçmiş olsunda bu resim de boyke ulu orta koyulurmu satarken delil olarak önünüze koyarlar fiyat kırarlar...
bahsettiğiniz kazadan sadece kırık farla çıktıysanız ya çok usturuplu düştünüz yada araçlarımız hakikaten tank gibi

cok onemli degil zaten off road seven off road yapan birine satarım cok emek verdim aracıma vinc tampon karter korumaları tavan sepeti tunıng sis farları ....ayrıca kesınlıkle satmayıda dusunmuyorum .... para onemlı degıl cok emek harcadım ve aramızda duygusal bir bag var :smiley:

bu tıp ufak tefek kazalar kaza bile sayılmaz boyle bir arac icin ......selamlar ..

bence de önemli olan aracını sevmek, gerisi maddi kaygılar ve teferruat..

saygılar.

arkadaşlar actyon da esp standart ama actyon sports ta neden değil.Sonradan ekleniyor mu?Bilen var mı.
Birde sahibinden.com sitesinde kazalı bir ssangyong var erzurumda bizim burdaki arkadaşlardan değil demi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-df-oto-2010-ssangyong-actyon-sport-lux-sxdi-2-0-4x4-otomatik-64027124/detay/?source=promotion_topl&

Kaza testi videosunu buldum ssangyongun almayı tekrardan düşünmeye başladık.

http://www.youtube.com/watch?v=lj6pw2RYzEA

Aracına deri döşeme yaptıran ve geri görüş kamerası ve de tvli kafalık taktıran var mı.

teknosasa' Alıntı:
Aracına deri döşeme yaptıran ve geri görüş kamerası ve de tvli kafalık taktıran var mı.

geri görüş kamerası ben takdırdım geri parklarda çok işime yarıyor y<nında sesli park sesnsörünüde ekletmiştim iyikiye yaptırmışım memnunum ancak deri koltuk kılıfını bende düşünüyorum fakat bu aralara maddi sıkıntıdan erteledim

ben aracı off road amaclı kullanıyorum dolayısıyla .. aksesuar onemli degil benım icin ... yukseltme . vinc tepe sis farlari vs vs yaptım ..

sabri yucel' Alıntı:
bu arac son derece konforlu ve inanilmaz saglam ben bu aracı kiramiyorsam limse kıramaz .... ;D ;D bu kazada sadece sol far kırıldı sol salıncak uzerıne 1.5 metre derınlıgınde cukura dustum aracı cektık cıkardık ne saga sola cekme en ufak hasar olusmadı .... tek kelımeyle bu arac TANK gibi ....meganla dusseydım bu cukara tum camları kırılır kapılar kasardı ..... kardesım nıssan ouashı var 2011 mod satıp ssang alıyor .... oda ılk zamanlar on yargılıygı sssang karsı aracın asfalt ve off road perfonsına tek kelımeyle hayran kaldı ;) selamlar

Abicim bu nasıl birşeydir allah aşkına ;D

Bu araç buraya nasıl düştü ayrıntılı açıklama şansın var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri