ACTYON SPORT BASKI BALATA VOLAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusgok Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,806

yunusgok

Yeni Üye
Arkadaşlar hepinize selamlar.Araçlarınız kazasız belasız kullanmanız dileğiyle;geçenlerde yaşamış olduğum problemi anlatarak görüşlerinizi almak istiyorum.Aracım 2011 model atyon sports 23000 kmde manuel.Araç baskı balata ve volan değişikliği sebebiyle servise kurtarıcıyla gitti ve servis garanti dışında tutarak 2000 tl masraf çıkardı.Araziyede çıkma dım bu araçla.Bu problem kronik bir problemse vay halime!görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: ACTYON SPORT BASKI BALATA VOLAN

Yeni nesil aracların bir cogunda debriyaj seti ve hareketli volant mevcuttur bunlarında degişimi baya tuzluya mal oluyor size bir örnek vereyim Hundayi H1 in 174 BG modelinin baskı balata ve oynak volantının fiyatı 4500 TL mantık dişi bir rakam ticari bir arac için sizinkininde fiyatı gayet normal bu durumda tarnsporter vito gibi araclardada bu volant ve debriyaj sistemi var ama fiyatları bunlara göre cok daha makul 900TL

yunusgok' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize selamlar.Araçlarınız kazasız belasız kullanmanız dileğiyle;geçenlerde yaşamış olduğum problemi anlatarak görüşlerinizi almak istiyorum.Aracım 2011 model atyon sports 23000 kmde manuel.Araç baskı balata ve volan değişikliği sebebiyle servise kurtarıcıyla gitti ve servis garanti dışında tutarak 2000 tl masraf çıkardı.Araziyede çıkma dım bu araçla.Bu problem kronik bir problemse vay halime!görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

23.000 km de baskı balata gidermi yaaaa allah allah inan arkadaşım aklım almadı

sadece baskı-balata değişimiyle de işiniz görülebilirdi belki, bende balatayı dışarda çaktırıp yaptırdım ama volanda boşluk yapmıştı araç 50000 km de falan artık birdahakine baskı-balata-volan olarak hepsini değiştirmek gerekecek herhalde ama tabi servislerde rakamlar biraz daha yüksek.

servisten bende fiyat aldım baskı-balata için montaj dahil 220 tl fiyat ve volan için de 900 tl fiyat verirken komple montaj için 2150 tl fiyat çıkardılar

bende 4.500 km de iki defa baskı balata ve volan değişi mi yaptım.ilkinde garanti kapsamında yaptılar.ikincisinde kabul etmediler bende servis dışında 1 usta ile anlaştım . arabaya mercedes e 200 baskı balata yaptı. aspesli olmasından dolayı daha fazla uzun ömürlü olduğunu söyleyebilirim. yanlıız benim araçta yaptığım hata yol giderken arazi vitesine geçmem olduğunu anladık.

melih aslan' Alıntı:
bende 4.500 km de iki defa baskı balata ve volan değişi mi yaptım.ilkinde garanti kapsamında yaptılar.ikincisinde kabul etmediler bende servis dışında 1 usta ile anlaştım . arabaya mercedes e 200 baskı balata yaptı. aspesli olmasından dolayı daha fazla uzun ömürlü olduğunu söyleyebilirim. yanlıız benim araçta yaptığım hata yol giderken arazi vitesine geçmem olduğunu anladık.

seyir halinde zaten 4H ye geçebiliyoruz ve tersi 4H den 2H ye yoksa siz 4L ye mi aldınız seyir halinde ( durmadan ve debriyaja basmadan)... ???

evet doğrudur 4 low a aldım ama bu araçların arazi defransiyelleri elektrikli oldugu için önçe durmlalı ve daha sonra arazi viesini devreye almamız gerekiyormuş.

20 bin km de baskı balata bitmesi teknik olarak mumkun degil el freni cekili kullanılsa bile cok zor heleki 5 binde .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR