actyon sports'a chip tuning

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpperr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,753
Ynt: actyon sports'a chip tuning

prokopi' Alıntı:
Chip tuning yakit dusurmesi su sekilde eger gaz pedalina fazla basmazsaniz aracin gucu arttigi icin pedala az yuklenseniz bile belli bir hiz icin yeterli geliyor! Dolayisiyla tuketim az oluyor. Ama beygirini arttiran biri de gaza az basmadigi icin eskisinden cok yakiyor!
Benim bildigim ek parca ile beygir arttirma sagliksiz eger chip tuning yapacaksaniz en dogrusu aracin yazilimini degistirmektir!
Bu arada araclarimizin performansi gayet guzel 1800devirden sonra gaz pedalina dokununca koltuga yapistiriyor insani daha fazla performans icin spor bir araba alinmali bence!
Ali kaptan bu yazıyı yazdıktan sonra koşa koşa neden modifiye yaptırdın önce bana bunu anlatırmısın :smiley:

Etiketler

celo53' Alıntı:
Ali kaptan bu yazıyı yazdıktan sonra koşa koşa neden modifiye yaptırdın önce bana bunu anlatırmısın :smiley:
Abi aklimda vardi ama yaptirinca arabada problem cikabilecegini dusunuyordum kafamdaki on yargiyi sildi bir arkadas yaptirirkende gordum sıkıntı yaratacak bir durum degilmis! Simdi yakit olcumu yapiyorum dedikleri gibi yakitta duserse tadindan yenmez:smiley:)

merhaba arkadaşlar aracım 2008 model action sport 4x4 ve race cıp 6 aydır kullanı
yorum cok memnunum araçta muazzam bir artış oldu ama yakıt düşmedi araç asfatda gaza yüklendiginde pati çekiyor yani size 8 silindir bir araç kullanıyor gibi bir haz veriyor tavsiye ederim ben 500 tl ye aldım

Reklam kokan hareketler bunlar..siteye uye ilk msj da bir markanın reklamı yapılıyor ::smiley: :eek: ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR