KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
maaşallah, çık yakışıklı olacak, eğer defenderim ben de uzun süre kalacak olursa renk tercihim benim de bu şekilde olacaktı zaten, emeğinize ve ustaların ellerine sağlık....
öncelikle arkadaşlar hepinize yorumları için teşekkürler ,,,şimdi sırayla gideyim...
motor kaputu konusunu ileride olabilir ama şimdilik standart kalacak,,
ewt şahinler kaporta kardeşş,,
jant lastik konusunda jantı arkadaşımdan aldım fiyat söylemem uygun olmaz....lastik de sitede bi arkadaş satıyordu 1000 km de iyi denk geldi aldım...ama bijonlar baya bi para onu söyleyim...
teşekkürler ibrahim bey,,,
göktuğ kardeş marşa bastık zaten arabamız sağa sola gidip geliyo egsozcuda ordan elektrik ,,ordan döşeme sonra tekrar kaporta kapı vs vs takılacak sonra plaka işleri kısmetse sen plaka işlemlerinden biraz bahset,,,
ewt ewt bitti sayılıyor şimdilik....herkese sevgiler saygılar bu arada arbamın sloganı belli mercedes konforu,,,bmw sportluğu,,land rover arazisi...[/b]
Duran bey numaranızı yazdınız fakat sizin olduğu gibi benimde işler baya olduğundan fırsat bulamadım. Aslında telefon açtığımda benim defendera atlayıp yanınıza gelme planım var Adanada defender sayısı artıyor. Aracınız bitmeden gelme fırsatım olur umarım