Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,911
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

huseyinyilmaz' Alıntı:
hehe duranın acısı buyuk. bulamadığı fren borusunu attığı yerden geri bulup kıvır kıvır olmuş boruyu düzeltip taktığını duydum. doğru yanlış bilmiyorum.

Artık adını Duran yerine Duramayan olarak değiştirir o zaman. ;D
Ben olsam kullanmazdım öyle bir şeyi. Nasıl olsa bulunur.

Etiketler

valla ben de bilmiyorum neden bulamadığını da adam göğüsü atmış göğüs bulamıyor siz ona yardım edin :smiley:

hepsini buldum hüseyin meraklanma bulamasamda sorun değil sıfır alırdık veya yaptırırdık yoksa bile sen arka kapının nasıl anasını aglattın onu anlat bide hala merak ediyorum 300 tl ye komple arabayı nasıl boyatacan....:D :D :D

ya dur neden hemen bozuluyorsun ustanın anlattığını anlatıyorum eski boruları geri açıp taktık dedi :smiley: :smiley:
sen o boya meselesine taktın ya ben daha önce yetkili serviste çalışıyordum ve hala görüşüyorum adamlarla. boya için malzeme parası ve işçilik ve fırın parası istemiyorlar. daha ne diyim. herşeyi anlatcaz mı :smiley: sen rahat ol.

bak marş motorunun milini dişlisini kömürünü defğiştim demişti önceki tanımadığım usta ve pazarlıkla 70 TL verdim. tekrar arızalanınca baktım ki sadece temizleyip geri takmış. sonrasında içini komple değiştirdim 30 TL tuttu.

araba benzinde çalışmıyordu ücretsiz yaptırdım.arka fren hortumu rekorundan sıktım yanlışlıkla kaçırdı. 50cm lik boru yaptırdım 15 TL.
bunları daha ucuza yaptıran da vardır daha pahallıya. ama bazılarının imkanları daha fazla diye alaycı konuşman hoş değil.

ben sana yardımcı olmak istiyorum dostum. nedense yanlış anladın hemen :smiley:

ben seni ne yanlış anlayacam hüseyin ben alaycı konuşmadım şimdiye kadar konuşmamda rahatlık konusunda ben zaten rahatım cok şükür naparsan yaparsın benide ilgilendirmez ,,,sen hala diyorsun ki komple arabayı 300 tl ye boyatacam buna bende güler gecerim alay ederim etmemin sebebide herşeyin fiyatı belli bedeli belli sen tutup 300 tl ye ben araba boyatırım dersen kusura bakma senle herkesde alay eder güler geçer,,sen diyorsunki ben bu sektörün içindeyim tanıdıklarım var ben 25 senedir araba sektörü ve sanayii sektörünün içindeyim yaptırdıgım arabalar belli,,,sen kalkmışsın ben bu sektörü biliyorum ucuz yaptırırım diyorsun... benim bütün işlerimi yapan insanlar arkadaşlarım ve böyle fiyatlar inan yok bu fiyatları teklif etmek bile yanlış hıı sen 100 e de boyatırsın ama senin boyattıgın arabayla benim boyattıgım araba eksi ve artı gibi farklı olur ...onun için kardeş sen bana yardımcı olamazsın çünkü görüşlerimiz,,fikirlerimiz farklı sende sürekli bi eziklik var takmışsın benim land böyle şöyle senin landın sana güzel benim landım bana güzel her yiğitin yogurt yiyiş şekli var ,,,

valla yazık diyorum.çirkinleşmişsin. senle sadece 1 saat görüştük bunu nasıl çıkardın. eziklik kelimesini nasıl yakıştırdın hayret ediyorum. ben hiçbirzaman kıyaslama yapmadım. kıyas yaptın diyorsan senin arabanın her zaman mükemmel olduğunu söyledim. anlamadan dinlemeden nasıl böyle birşey söyleyebilirsin. bu hakkı nasıl kendinde görebilirsin. gerçekten çok üzüldüm.

boya konusuna gelince ben aracı komple soyup iç dış boyatmadan bahsetmedim hiçbirzaman.sen 6.5 milyar verip boyatmışsın para senin zevk senin. sen o şekilde boyattın çok da güzel oldu.0 gibi oldu bunu her zaman da söylediim. face de yazışırken sen söylemiştin fikir alışverişi yaparız diye.benim çok paramı yediler diye sen söyledin bana.son görüşmemizden sonra bi ara oturur uzun uzun konuşuruz dedik birbirimize yardımcı oluruz dedik. bak tamer senin bd 30 taktırdığın ustaya gitti adam çok titiz çalışıyor ama çok alıyor. ben tamere de aynı teklifi yaptım bak istersen bu yaptırdıklarını daha uygun fiyatla yaptırabiliriz diye. herkesin tercihi farklı. ben sadece yardımcı olmak istedim sana.

benim land şöyle böyle demedim ama ben suya çamura giriyorum ve araç çamurlanmış içi su almış önemsemiyorum dedim. benzinli dizel geçişi için konuştuğumuzda bunu sat dizel al dedin. bir daha bu kadar temizini bulamayabilirim dedim. neyi kıyaslama anladın anlamadım ben.

ben seni yakın görüp muhattap aldım ama bundan böyle tek kelime etmem. land konusunda sadece seninle konuşmuyorum. temmuz ayında tura katıldım. birçok insanla tanıştım herkesten birşeyler öğrendim. hepsi ile hala görüşüyorum. gürsel abiye sürekli fikir danışıyorum. tamerle bütün gün hangi dizeli takmalı bunu tartışıyoruz.bunu araştırıyoruz. gezenbilirden sağolsun arkadaşlar fikirler veriyorlar tecrübelerini yansıtıyorlar.

benim defender a ettiğim masraf kendi açtığım başlık altında sürekli güncel. sen bu hale getirmek için 50.000 TL harcamışsın tabi ki herşey mükemmel olsun istiyorsun.

bak bi döşemeci buldum hanımın çiftliğindeki arabaları o yapmış istersen gidelim görüşelim dedim. benim ne çıkarım olabilir bu işten. yada benimki daha güzel olsun düşüncesinde olsam niye paylaşayım seninle. döşeme kumaşlarının fiyatlarını söyledim. yaptığım herşeyi nasıl ve nerde yaptığımı paylaştım.

son olarak sana bak zaten bu zamana kadar çok masraf etmişsin izolasyon için para harcama beraber yapalım ben yardım ederim sana dedim. gerçekten çok kırdın beni. hayatım boyunca bana kimse bu tarz bir konuşma yapmadı.

yolun açık olsun hüseyin biz senle uyuşamayız kardeş sana başarılar diliyorum....konuyu uzatıp sündürmenin alemi yok ben seni tanımam sende beni tanımazsın yolun açık olsun,,,

sana da bana da yakışmaz duran. iyi dostluklar büyük kavgalarla başlar.

[attachment=1]

b-263570-zeytin_dal?.jpg

tarışma kapanmıştır hüseyin arkadaşla konuşup durum düzletilmiştir...

tebrik ederim ikinizi de. Gerçekten yazdıklarınızı genelde uzaktan takip etsem de yaptıklarınıza büyük saygı duyuyorum. Ve böyle bir ortamda böyle bir tartışma çok gereksiz olmuştu. İkinize de projelerinizde(bunlara aslında proje de denmez ya kanlı canlı bunlar:smiley:) başarılar. Allah bize de nasip eder inşallah en kısa sürede..

Ayhan

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şahsım adına hepimiz medeni insalarız konuşarak herşey halloluyor...

Resimlerin devamı gelmedi :smiley: Bu arada bir gün belirleyelim toplanalım landlarla, hem tanışmış oluruz, İbrahim abimde özelden yazmış fakat cevaplayamadım.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kendimize yakışanı yaptık,,,,konu kapandı,,,araç şuan elektrikcide arkasına döşemeciye gececek kısmetse o zaman foto atarım....saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR