Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,312

Etiketler
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

Duran abi daha tanışmadık işte bende o nedenle yazmıştım, 2 3 sayfa önce numaranı yazmıştın tanışırız diye fakat kısmet olupta arayamadım. Hani diyorum bir gün landlarla toplansak :smiley: Ben landla her haftasonu avdayım ( çamlıyayla niğde kayseri tarsus ) gezip geliyorum...

boruyu boruya kaynak için kurt ağazı açmak gerekiyor

http://www.youtube.com/watch?v=wDURdgD9jh0&feature=player_embedded

bunu frezede yapmak daha kolay yada matkap ile

slm halil kardeşim tamam hatırladım kusura bakma land bende kafa koymadı :D tanışmak her zaman mümkün ne zaman istersen başım gözüm üstüne bu aralar biraz yoğunum hem iş güç hem araba ,,,ama ne zaman istersen görüşürüz çamlıyaylada bizim ev var göpder de sen ne tarafına gidiyorsun ava araç bitsin birlikte gidelim ama ben avcı değilim sıkmamda bilgine :D....saygılar

hüseyin benim arkadaş baya yoğun bu işle ugraşırmı bilmiyorum ama sorarım ,,, ya sen bunu topluca versen birine kaça yaparki cok para tutmaz tahminimyada biz yapamazmıyız bi şekilde ,,,,?

Az önce otogar tarafından geçerken hüseyin abinin landını (gezenbilirde resimlerini gördüğümden tanıdım) görünce bakim dedim,ustayla görüştüm kendisi yokmuş. Landlar hayli yoruyor bizi(ben daha yeni başlıyor sayılırım) :smiley:

Bingölden gelen bir aracı aldım devirle birlikte plakayı yeni değiştirdim, araç adanaya geleli fazla olmadı.

arkadaşım slm araçın elektrik işleri bitti döşemecide biraz ayaklansın döşeme işleri foto eklerim....saygılar

duran dün aradım seni duymadın sanırım sonra da sen aramışsın ben de duymadım. senin şnorkelden aldım. kime taktırdın abi onu. bi de hava hortumu almışsın şnorkele bağlantı için onu da nereden aldığını soracaktım.
bu arada senin defenderı gördüm huzurda. muhteşem olmuş. işçilikler 10 numara.

slm Duran bey araç harika oluyor emeğinize sağlık bir Adanalı olarak gurur duydum.Kısmetse Ocak ayında Adanaya gelicem sizinle tanışıp aracınızı görmek isterim.

operation' Alıntı:
slm Duran bey araç harika oluyor emeğinize sağlık bir Adanalı olarak gurur duydum.Kısmetse Ocak ayında Adanaya gelicem sizinle tanışıp aracınızı görmek isterim.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ne zaman isterseniz buyrun gelin tanışırız....saygılar

Duran bey ismim Kürşat telefon numaranızı yazmıştınız not aldım Adanaya geldiğimde mutlaka ararım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR