KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
motor var araba çalışır yürür durumdada elektrikcide mümkün değil cıkartamam aslında mümkün olsada cıkarmam,,,plaka yok + iş çok...ama pazar haberleşelim atv ile gelirim müsait olursam...
Evet Adanadayım. Bende defenderımı alalı 1 hafta oldu. Alt takım muayene plaka değişimi ufak tefek işlerini hallettim, 1 2 yıl bindikten sonra tamamen boya ve izolasyon yaptırma planım var.
biter biter arkadaşım merak etme ömür bitiyor aman ha aman vidasını bile atma lazım oluyor herşeyi yeni alırım diyosun ama alacagın civatayı bilmiyorsun ama eskisi oldumu ona göre alıyorsun.....
biter biter arkadaşım merak etme ömür bitiyor aman ha aman vidasını bile atma lazım oluyor herşeyi yeni alırım diyosun ama alacagın civatayı bilmiyorsun ama eskisi oldumu ona göre alıyorsun.....
hehe duranın acısı buyuk. bulamadığı fren borusunu attığı yerden geri bulup kıvır kıvır olmuş boruyu düzeltip taktığını duydum. doğru yanlış bilmiyorum.
hehe duranın acısı buyuk. bulamadığı fren borusunu attığı yerden geri bulup kıvır kıvır olmuş boruyu düzeltip taktığını duydum. doğru yanlış bilmiyorum.