abi aklımdasınız sizin o tarflara önümüzdeki haftalarda bi kaçamak yapmayı planlıyoruz bu hafta sonu hava güzel olursa bizim bölgede olacak gibi görünüyor..geldiğinizde bekliyorum 0541 826 79 01-0533 203 03 87- iİŞ-0322 428 40 71
çok güzel bir gezi olmuş malesef daha istanbulda kar yüzü göremedik ama forum sayfasındada görmek biraz olsun heyecan veriyor ) buralarada yağsa artık bol çamurlu ve karlı gezilerinizin hiç bitmemesi dileğiyle
12 GÜN ÖNCE GİDİLEN KARBOĞAZI GEZİSİNDEYDİM.. ÖNCELİKLE ORADA TANIŞTIĞIM HERKESE VE TÜM ADANA OFFROAD GRUBUNA SELAMLAR..
BUNDAN SONRA SİZLERLE OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM..
12 GÜN ÖNCE GİDİLEN KARBOĞAZI GEZİSİNDEYDİM.. ÖNCELİKLE ORADA TANIŞTIĞIM HERKESE VE TÜM ADANA OFFROAD GRUBUNA SELAMLAR..
BUNDAN SONRA SİZLERLE OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM..
yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi çocuğa suç atma hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim
yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi çocuğa suç atma hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim