OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #129 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: hooop. ne bagırıyosun oguz . kucuk harflerle yaz yazını once. buyuk harf bagırma anlamına gelıyo Genişletmek için tıkla ... pardon Atilla abi demek bayağı bağırmışımm.az küçük konuşayım barii .:)
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: hooop. ne bagırıyosun oguz . kucuk harflerle yaz yazını once. buyuk harf bagırma anlamına gelıyo Genişletmek için tıkla ... pardon Atilla abi demek bayağı bağırmışımm.az küçük konuşayım barii .:)
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #130 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: uçkagıtcı çagırdık misafirlerim var dedin kayseriden Genişletmek için tıkla ... evet abi kayseriden kuzenlerim geldi bizde göl kenerında mangal sefası yaptık oh aile ortamı )
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: uçkagıtcı çagırdık misafirlerim var dedin kayseriden Genişletmek için tıkla ... evet abi kayseriden kuzenlerim geldi bizde göl kenerında mangal sefası yaptık oh aile ortamı )
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #131 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ilk gezide bayagı bı populer oldun sonra kayboldun karabatak gibisin oguz Genişletmek için tıkla ... elimden geleni yapmaya çalıştım.karabatak değil karabatan ları çıkarmak için uğraşınca bizim araba da CANAVAR kesildi o gün
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ilk gezide bayagı bı populer oldun sonra kayboldun karabatak gibisin oguz Genişletmek için tıkla ... elimden geleni yapmaya çalıştım.karabatak değil karabatan ları çıkarmak için uğraşınca bizim araba da CANAVAR kesildi o gün
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #132 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ula sen yokken ben bayagı revaçtaydım.sen gelince karizmam çizildi Genişletmek için tıkla ... ben bu hafata sen karizmanı kazan diye gelmedim ama bu seferde araban arıza yapmış üzüldüm yahu tüh bee tadı kaçmıştır
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ula sen yokken ben bayagı revaçtaydım.sen gelince karizmam çizildi Genişletmek için tıkla ... ben bu hafata sen karizmanı kazan diye gelmedim ama bu seferde araban arıza yapmış üzüldüm yahu tüh bee tadı kaçmıştır
m atilla kupeli Zirve Mesajlar 1,065 Tepkime Puanı 0 Yer adana 10 Şub 2011 #133 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) OGUZ DEMİR' Alıntı: elimden geleni yapmaya çalıştım.karabatak değil karabatan ları çıkarmak için uğraşınca bizim araba da CANAVAR kesildi o gün Genişletmek için tıkla ... görecegiz senin canavarı önümüzdeki günlerde daha sen bişe gormedin
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) OGUZ DEMİR' Alıntı: elimden geleni yapmaya çalıştım.karabatak değil karabatan ları çıkarmak için uğraşınca bizim araba da CANAVAR kesildi o gün Genişletmek için tıkla ... görecegiz senin canavarı önümüzdeki günlerde daha sen bişe gormedin
m atilla kupeli Zirve Mesajlar 1,065 Tepkime Puanı 0 Yer adana 10 Şub 2011 #134 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) hazırlan haftaya sıkı bi gezi olacak gene bu hafta dinleniyoruz
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) hazırlan haftaya sıkı bi gezi olacak gene bu hafta dinleniyoruz
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #135 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) fatih.d' Alıntı: yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi çocuğa suç atma hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim Genişletmek için tıkla ... ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu.. çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) fatih.d' Alıntı: yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi çocuğa suç atma hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim Genişletmek için tıkla ... ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu.. çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #136 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ikinizi arka arkaya baglar suruturum sizi Genişletmek için tıkla ... ooo dede çok yiğitsin.. yakışır sürütürsün tabiii :=)
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ikinizi arka arkaya baglar suruturum sizi Genişletmek için tıkla ... ooo dede çok yiğitsin.. yakışır sürütürsün tabiii :=)
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #137 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ikinizi arka arkaya baglar suruturum sizi Genişletmek için tıkla ... bu sefer sağlam yaptınız mı arabayı ? fazla zorlama dede başka yerleride kırılmasın
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: ikinizi arka arkaya baglar suruturum sizi Genişletmek için tıkla ... bu sefer sağlam yaptınız mı arabayı ? fazla zorlama dede başka yerleride kırılmasın
OGUZ DEMİR Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 10 Şub 2011 #138 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: görecegiz senin canavarı önümüzdeki günlerde daha sen bişe gormedin Genişletmek için tıkla ... tamam abi bende arabanın ufak tefek eksiklerini yapıyorum zaten.görelim gezelim gezip bileleim biz gezenbilir ekibiyiz
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) m atilla kupeli' Alıntı: görecegiz senin canavarı önümüzdeki günlerde daha sen bişe gormedin Genişletmek için tıkla ... tamam abi bende arabanın ufak tefek eksiklerini yapıyorum zaten.görelim gezelim gezip bileleim biz gezenbilir ekibiyiz
F fatih.d Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 Yer Adana Web www.azizhafriyat.com 10 Şub 2011 #139 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) OGUZ DEMİR' Alıntı: ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu.. çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz Genişletmek için tıkla ... yaa kuzen benim yaşlılara saygım büyüktür.. yollar herzaman senin olsun ben arazide gezerim artık
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) OGUZ DEMİR' Alıntı: ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu.. çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz Genişletmek için tıkla ... yaa kuzen benim yaşlılara saygım büyüktür.. yollar herzaman senin olsun ben arazide gezerim artık
hacer1959 canım torunlarım Mesajlar 147 Tepkime Puanı 0 10 Şub 2011 #140 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) İyi akşamlar Fatih mitsubişileri kimse yenemez. suzikilerin canı sağ olsun. Haftayı dört ğözle bekliyorum büyük yarış var.
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) İyi akşamlar Fatih mitsubişileri kimse yenemez. suzikilerin canı sağ olsun. Haftayı dört ğözle bekliyorum büyük yarış var.
hacer1959 canım torunlarım Mesajlar 147 Tepkime Puanı 0 10 Şub 2011 #141 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) İyi akşamlar fotocular bu hafta çok ğeçiktiniz. İlk haftalar bir günde yüklerdiniz. lütfen rica ediyorum onur ayça bekliyorum.
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) İyi akşamlar fotocular bu hafta çok ğeçiktiniz. İlk haftalar bir günde yüklerdiniz. lütfen rica ediyorum onur ayça bekliyorum.
hacer1959 canım torunlarım Mesajlar 147 Tepkime Puanı 0 10 Şub 2011 #142 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) İyi akşamlar öznur geçmiş olsun sesini hiç duymadım.
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) İyi akşamlar öznur geçmiş olsun sesini hiç duymadım.
Hilalseyhan Kamp III Mesajlar 506 Tepkime Puanı 0 Yaş 41 Yer Adana Web www.facebook.com 10 Şub 2011 #143 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) Yoğunluğumdan dolayı fotolar bu sefer geç kaldı.Özür diliyorum..
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) Yoğunluğumdan dolayı fotolar bu sefer geç kaldı.Özür diliyorum..
Hilalseyhan Kamp III Mesajlar 506 Tepkime Puanı 0 Yaş 41 Yer Adana Web www.facebook.com 10 Şub 2011 #144 Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) [attachment=1]