Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)
Gökhan bahaneleri rafa kaldır yeter dinlendigin bundan sonra bekliyoruz araç sayısı azaldıkça ben hasta oluyorum. İbrahim nerdesin Harun nerdesin birdenbire yok oldunuz BAYRAMDAN SONRA ÇİNİLİ GÖL YAPIN LÜTFEN ATİLLA BEY BENİM KÜÇÜK OĞLUM CİMİ DENİZİ BIRAKTA GEL HABERLERNİZİ BEKLİYORUM
Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)
hacer1959' Alıntı:
Gökhan bahaneleri rafa kaldır yeter dinlendigin bundan sonra bekliyoruz araç sayısı azaldıkça ben hasta oluyorum. İbrahim nerdesin Harun nerdesin birdenbire yok oldunuz BAYRAMDAN SONRA ÇİNİLİ GÖL YAPIN LÜTFEN ATİLLA BEY BENİM KÜÇÜK OĞLUM CİMİ DENİZİ BIRAKTA GEL HABERLERNİZİ BEKLİYORUM
Hacer abla askerden gelen hanımın abisi olunca mecburen karşılamak zorunda kaldım aksi tadirde ortalık karışabilirdi bundan sonraki hayatımı ev dışında kamp yaparak geçirmek zorunda kalabilirdim
arkadaşlar elinize sağlık gezi güzel olmuş site kapandıktan sonra iletişimde zorlanmaya başladım facebook denen meretide tam kullanamıyorum bu konu başlığınıda tesadüfen gezinti şeklinde buldum adana bir çok arazı aracı mevcut her geçen günde çoğalıyor bir bizimki kadar daha araç ve insan mevcut ancak site problemi nedeni ile onlara davet edemiyorum yada tanışma sürecine giremiyorum kendimizi daha iyi lanse etmeliyiz diye düşünüyorum ayrıca hacer teyzem ellerinden öperim başımın tacısın son gezimden buyana yanı mut şellalesi beni bayağı yordu uzun yola tövbe ettirdi diyebiliriz bir kaçta mekanik problem tuz biber oldu malum sıcak daha serin gezilerde buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım