Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)
ve sonn söz verdiğim gibi bol bol foto çekip yükleyeceğim demiştim.şimdi çok yorgunum ve benden bukadar diyorum... emeği geçen herkeslere çok teşekkür ediyor iyi geceler diliyorum..
Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)
ellerinize sağlık
aslında karagölde takipteydim sonra bu hafta yine olmadı
hamdi beye sordum karagöle mi gitsem diye emli vadisinin girişinde sarımemetlerin yurdu güzel dedi. daha önce tdf eğitimlerinde gitmiş ve kalmıştım bu defa dinlenmeye gidiyorum. gelen olursa beklerim mavi renkli suzuki X-90 araç benim yanındaki sarı çadır da
günaydın arkadaslar güzel bir hafta sonu oldu katılan bütün arkdaslarımıza we grup baskanımız mahmut ustaya tesekkür ederiz.. ..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
katılan bütün arkdaslarımıza we grup baskanımız mahmut ustaya tesekkür ederiz....[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]