Herkese merhabalar,
Bir süredir CJ sahibi olmaya çalışıyorum, Adana'da (Seyhan) bulunan 1978 model cj5'e gidip bakmayı düşünüyorum (forumda malum site diye tabir edilen web sitesinde ilanı) araç galericinin elinde ve sorularıma cevap veremiyor. O bölgede cj'yi gösterebileceğim bir usta tavsiyeniz var mı? Herkese şimdiden teşekkür ederim. Bu arada Muğla merkezdeyim.
Araç 78 cj5 o konuda sıkıntı yok gibi ama fotağraflaf yetersiz.
Araç galeride ve hiçbirşey bilmiyor dediniz. Aldığı kişiyle görüştürsün sizi. Bu araçlar başka araca benzemez gel bak beğenirsen al olmaz bu araçta. ( yada sağlam bir sıkıntısı var ben anlamıyorum diyor)
Selam arkadaşlar bende 78 model cj5 kullanıyorum 10 yıldır anlaymadım cj5 lerın benzin depo kapagı nerden olur benımki sag arka tekerın ustunde varsa anlayan kücük bir bilgi verirse memnun olurum teşkkürler
Araç 78 cj5 o konuda sıkıntı yok gibi ama fotağraflaf yetersiz.
Araç galeride ve hiçbirşey bilmiyor dediniz. Aldığı kişiyle görüştürsün sizi. Bu araçlar başka araca benzemez gel bak beğenirsen al olmaz bu araçta. ( yada sağlam bir sıkıntısı var ben anlamıyorum diyor)
teşekkürler cevabınız için, bende sizin gibi düşünüyorum, sahibine ulaşmak lazım, fakat ulaşsam bile cj'den anlayan bir usta bulmam gerek adana'da araştırmaya devam artık
evet doğru buralarda da bakıyorum, bu bölgedeki sıkıntı jeeplerin bir çoğunun safariden çıkma bitik durumda olması (baktıklarım hep öyleydi), aslen Orduluyum zaten oradan da baktırıyorum ama şimdiye kadar Muğla'da da Ordu'da da istediğim gibi bir araç çıkmadı (3 aydır), aramaya devam artık.. birazda kısmet herhalde
sahin bey bu mesajı tesadüfen gördüm, üzülerek söylemeliyim ki ben bu aracı 3 gün önce satın aldım aslında metinde galeride deyince anladım çünkü malum sitede o vardı tek,
geçen hafta iskenderun'a gitmiştim kırmızı bi cj5 e baktım çok umutlanmıştım hatta rüya bile gördüm diyebilirim, motor ve kaporta pert çıktı ve eve dönüş, sonrasında çarşamba sabah kahvaltıdan sonra balkonda otururken adana'ya bakayım dedim aradım galerici arkadaş gel dedi gittim baktım ve hemen aldım...adınıza üzüldüm