Ynt: Adanaoffroad grubu 22-23 ekim köşk gezimiz...
Selçuk elerine sağlık resimler çok güzel herkesin mutlu olmasına çok sevindim bütün Adana off Ailesine katılımları için teşekkür ederim. Yeni katılan hatice hanıma ve ailesine hoş geldin der teşekkür ederim Daha çok etginliklerde beraber olma dilegiyle sevgiyle kalın YAŞASIN GEZENBİLİR AİLESİ YAŞASIN ADANA OFF AİLESİ TEŞEKKÜRLER SELÇUK İYİ VARSIN CANIM OĞLUM BENİM
hacer1959' Alıntı:
Selçuk elerine sağlık resimler çok güzel herkesin mutlu olmasına çok sevindim bütün Adana off Ailesine katılımları için teşekkür ederim. Yeni katılan hatice hanıma ve ailesine hoş geldin der teşekkür ederim Daha çok etginliklerde beraber olma dilegiyle sevgiyle kalın YAŞASIN GEZENBİLİR AİLESİ YAŞASIN ADANA OFF AİLESİ TEŞEKKÜRLER SELÇUK İYİ VARSIN CANIM OĞLUM BENİM
resimler süper...katılan emeği geçen herkeslere teşekkürler...baktıkça eski köşk gezileri geldi aklıma.en çok eğlendiğimiz ve sanırım ekip olarak en çok gittiğimiz güzergah köşktür herhalde. ama kar olmadan günlük güneşlik masmavi bir gökyüzüyle çekilmiş köşk manzarasıda ayrı bir güzel olmuş. Köşkün yeri ayrı diyorum...Ayrıca yeni katılanlarla birlikte nice güzel gezilere diyorum....