Ynt: ADANOFF 03-04-2011 Part time light offroad görselleri
arkadaşlar elinize saglık tam benlık bi parkurmuş ama ne yazıkkı katılamadım cts akşam fekeden haber geldi sabah direk gitme zorunda kaldim akşam 4. 5 gibi donebildim yosa sizi asla yalnız bırakmam
m atilla kupeli' Alıntı:
arkadaşlar elinize saglık tam benlık bi parkurmuş ama ne yazıkkı katılamadım cts akşam fekeden haber geldi sabah direk gitme zorunda kaldim akşam 4. 5 gibi donebildim yosa sizi asla yalnız bırakmam
Üzgününüm abiler o parkuru tamamlayacak araç yok Pardon duzeltiyorum bu havada bu sartlarda tamamlanması bizim araçlarca zor bulursam parkurun ilerlerindeki geçişlerin fotolarını koyacağım belki kadir bahsetmiştir ileride ikitane geçiş varki diz ile bel arasında çamur derinliği var zaten bizim arkadaşlarda denemiş belirli bir yere kadar gidebilmişler...
Yaza tekara yaparız busefer bende pandayla gelirim ...hey gidi hey suziyle otoban gibi gidiyorduk bu parkurda...
Bu arada buralar çamurlu dediğim yerler değil parkurun kısmen kuru yerleri ,diğerlerini henuz bulamadım yarısına kadar batmış motorları, dize kadar çamurda ayakkabısını kaybedenleri ... ;D ;D
kerimakkis' Alıntı:
Üzgününüm abiler o parkuru tamamlayacak araç yok Pardon duzeltiyorum bu havada bu sartlarda tamamlanması bizim araçlarca zor bulursam parkurun ilerlerindeki geçişlerin fotolarını koyacağım belki kadir bahsetmiştir ileride ikitane geçiş varki diz ile bel arasında çamur derinliği var zaten bizim arkadaşlarda denemiş belirli bir yere kadar gidebilmişler...
Yaza tekara yaparız busefer bende pandayla gelirim ...hey gidi hey suziyle otoban gibi gidiyorduk bu parkurda...
evet Kerim ,ileride Hamdi abiyle yaptığımız kontrolde gördük o dehşet bataklığı.
Yalnız bişey dikkatimizi çekti.Yerde tek 1 motosiklet izi vardı ama karşı tarafta hiç iz yoktu.Enterasan olan ,hadi adam denedi ama geçemedi ama aynı izden dönmesi imkansız.
Battı heralde garibim
Bunu da şimdi salladım ama Hamdi abi de gördü tek izi
Arkadaslar bu dere yatagını gecmek farz oldu hiç caresi yok gececegiz ) kerim pandayla bekleriz senide bu arada yusuf arkadasımızın pilot lugunu cok begendim deneyimli bir kardesimiz limitimizi vincimiz yok diye inanın hiç zorlamadık ) dere geliyor dere)