Ynt: Adanoff (20.02.2011) Batık Gemi - Kum ve Çamur Keyfi
evet evelki hafta fatihin keşif yapıp gidemedigimiz yer. bir tarafda uçsuz bucaksız çöl kum tepeleri bir tarafta çamur sulak arazi
bir taraf bahçe kanalı bi taraf denizzz hava iyi olursa mayolarıda alalım ;D ;D ;D oltalarıda unutmayın. hepinize iyi eglenceler. önümüzdeki haftalardada kar kalırsa gideriz kalır inş
hava yağışlı olacakmışş. oyüzden lastik botllar ve yağmurluklar hatta yedek kıyafetler gerekebilirmiş...atila abi mangallık bişi alalımmı yoksa çok güzel salaş balıkçılar varmış orda. oyunlardan sonra balık yermiyiss ..hemen işin yiyenbilir bölümüne geçtim
gerçi benim ustam sağlam kahvaltı konusunda sırtım yere gelmiyor saat ve buluşma noktası konusunda detayları bekliyoruss
laurus nobilis' Alıntı:
hava yağışlı olacakmışş. oyüzden lastik botllar ve yağmurluklar hatta yedek kıyafetler gerekebilirmiş...atila abi mangallık bişi alalımmı yoksa çok güzel salaş balıkçılar varmış orda. oyunlardan sonra balık yermiyiss ..hemen işin yiyenbilir bölümüne geçtim
gerçi benim ustam sağlam kahvaltı konusunda sırtım yere gelmiyor saat ve buluşma noktası konusunda detayları bekliyoruss
kötü haberi veriyorum
yarın %60 yağmur yağma olasılı var ve aynı zamanda yarın akşamda aynı oranda yağmur yağma olasılığı var.. eğer yağmur yağarsa batık.gemi yine hayal olabilir..
büyüklerimize sesleniyorum.. bize batık.gemiye alternatif ikinci bir yer daha söyleyin.. son dakikada şok yaşamayalım.. herşeye hazırlıklı olalım