Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,589
Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri

eline sağlık mahmut abi gitmiş kadar olduk ;D ;D

Etiketler

sizi gidi kampcılar sizi bensiz gidersiniz ha onun için fazla aksiyon yok gibi. yada foto bukadarmı ?. elinize sağlık güzel piknik yapmışsınız

m atilla kupeli' Alıntı:
sizi gidi kampcılar sizi bensiz gidersiniz ha onun için fazla aksiyon yok gibi. yada foto bukadarmı ?. elinize sağlık güzel piknik yapmışsınız

atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım :

tüh tam benlikmiş desene neler kaçırmışım neler

arkadaşlar bu arada 0 rh pozitif kana ihtiyaç var hacer ablanın yakınına 1 ünite harun buldu 2 ünite daha lazım perşembeye kadar acil

TUĞRUL' Alıntı:
Bol çamurlu güzel bir gezi olmuş bu arada Mahmut ustayı ilk defa batmış gördüm ;D her zaman olmayan bir durum
bende, Mahmut usta batmaz bekleyelim sabotaj olabilir

m atilla kupeli' Alıntı:
arkadaşlar bu arada 0 rh pozitif kana ihtiyaç var hacer ablanın yakınına 1 ünite harun buldu 2 ünite daha lazım perşembeye kadar acil
iyi akşamlar Atilla benim kan grubum 0rh+ tutuyor sadece şeker hastasıyım doktoruna sor olursa ben gelirim geçmiş olsun selamlar

tlf numaram 0 532 231 16 99 haber bekliyorum

sevgili adanoff,
arabası bozuk olanları arabası sağlam olanlar götürebilir please!!...
yaaa ne güzel bi gezi olmuşş çok kıskandım bizi de götürüünn bizsiz iyi eğlenmişsiniz boğazınızda kalmadımı eğlenceniz

fotolar harika gezi harika adana harika adanoff harika siz harikasınız fotoların devamını bekliyoruz ...

Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık

küçük ağa' Alıntı:
Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık

sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" Dedim Oda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize

kemalhanoray' Alıntı:
sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" Dedim Oda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize
tabi senin arabaya gün doğdu çifte telli oynar sen Adana üç ayağı oynatıp Mahmut ustayı batırmışsın ;D ;D ;D

küçük ağa' Alıntı:

sedat abi açılışı mahmut usta yaptı we grubu ateşledi bence bilerek kendini batırdı ve sonrasında çogumuzu battıgımız yerden söke söke çıkardı mahmut usta lastikleri yıkarken[attachment=1]

küçük ağa' Alıntı:
iyi akşamlar Atilla benim kan grubum 0rh+ tutuyor sadece şeker hastasıyım doktoruna sor olursa ben gelirim geçmiş olsun selamlar

tlf numaram 0 532 231 16 99 haber bekliyorum
teşekkürler sedat abicim alakana buradan ayarlarız heralde