atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım :
Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri
ZEUSSSS' Alıntı:
atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım :
sevgili adanoff,
arabası bozuk olanları arabası sağlam olanlar götürebilir please!!... yaaa ne güzel bi gezi olmuşş çok kıskandım bizi de götürüünn bizsiz iyi eğlenmişsiniz boğazınızda kalmadımı eğlenceniz
ZEUSSSS' Alıntı:
sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" Dedim Oda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize
kemalhanoray' Alıntı:
sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" Dedim Oda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize
sedat abi açılışı mahmut usta yaptı we grubu ateşledi bence bilerek kendini batırdı ve sonrasında çogumuzu battıgımız yerden söke söke çıkardı mahmut usta lastikleri yıkarken[attachment=1]