ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Kar Faaliyeti-11.12.11

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,620

senay07

Kamp I
Yer
Adana
Merhabalar herkese,

Bu haftaki planlanan kulüp faaliyetimiz kamplı olarak rota açma faaliyeti idi. Kerim Akkış ve Özgür Aksöz cumartesi akşam saat 18.00 de tüm hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktılar. Adana'dan 70 km uzaklaştıktan sonra gelen bir telefon ile hızlı bir şekilde geri döndüler ve faaliyet bir çamurdan kurtarma faaliyetine dönüştü :smiley: iki land ve bir cherokee'nin gayet masumane başlayan gezintisi çamura saplanarak aşağıdaki görüntüleri oluşturarak pek de masumane olmayan ama bir o kadar da eğlenceli ( sıcak ve kuru evimde benim için en azından :smiley: bir kurtarma operasyonuna dönüştü.

DSC_0013.jpg

DSC_0015.jpg

DSC_0021.jpg

Etiketler
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Kar Faaliyeti-11.12.11

Kerim ve Özgür saat 23.00 de kafalarına kadar çamur olmuş bir halde geldiler ve yeni faaliyetin planını yaptık. zaten ben de kamplı gidemediğim için üzülmüştüm, kısmet de bizim de gitmemiz varmış diyerek kar hevesimizi alalım Kızıldağ'a gidelim dedik. aslında planımız Kızıldağ üzerinden Pozantı idi ama birazdan fotoğraflardan da göreceksiniz ki kar bazı yerlerde gerçekten oldukça yüksekti ve daha fazla ilerlemeyelim dedik. bir kaç karda batma çekme eğlencesinden sonra mangalımızı yaptık ve erkenden şehre geri döndük. Duru çok eğlendi çünkü kocaman bir kardan adam yaptık. Orada karşılaştığımız Land sahibi Mustafa Bey'lerle sohbet ettik ve oğulları Onur Alp ve Duru birlikte karda bol bol eğlendiler. Mustafa Bey'ler de bizim izlerimizi görüp gelmişler.

öyleyse bu eğlenceli günün fotoları gelsin bakalım

gecenin çamurları hala aracın üzerinde, camlar öyle çmurdu ki dışarısı görünmüyordu

DSC_0028.jpg

ve kızıldağ yolu, kardan eser yok :smiley: en azından başlangıçta,

DSC_0029.jpg

DSC_0030.jpg

DSC_0031.jpg

DSC_0032.jpg

ve nihayet kar, her yer bembeyaz, o kadar güzel ki

DSC_0033.jpg

DSC_0034.jpg

DSC_0035.jpg

DSC_0037.jpg

Özgür oynamaya başladı :smiley:

DSC_0039.jpg

ve işte ilk battığımız yer. eğlence başladı...

DSC_0046.jpg

kar araç hizasındaydı

DSC_0052.jpg

çocuklar için eğlence başladı

DSC_0056.jpg

DSC_0058.jpg

kooocaman bir kardan adam yaptık

DSC_0066.jpg

DSC_0067.jpg

DSC_0077.jpg

sonra Kerim çıktı, Özgür battı :smiley:

DSC_0091.jpg

DSC_0104.jpg

nasıl bir kar vardı daha net görünüyor sanırım :smiley:

DSC_0109.jpg

Şenay hanım merhaba güzel eylenmişsiniz görseller için teşekkürler.

reis33' Alıntı:
Şenay hanım merhaba güzel eylenmişsiniz görseller için teşekkürler.
rica ederiz, eğlenceliydi gerçekten. sizleri de bekleriz, hep birlikte eğleniriz.

bu da videomuz, Kerim'in eliyle aracı çekmesi :smiley:

http://youtu.be/1sCH-Rb3B-o

bizde sizleri çukurova off-road grubu olarak etkinliklerde sizleride aramızda görmek isteriz. saygılar

O çamur deryasını hayatım boyunca unutamam 17.00 parkura girdik 23.30 du eve geldim ve gittiğimiz parkur toplasan 8-9 km arabada nişan gününü açıklayacak çift var ve aileleri evde bekliyor işin kötüsü hiç kimsenin telefonu çekmiyor.Ben tarlalardan yürüyüp tepede çeken bir yer bulup Kerime ulaşmasam halimiz haraptı.Bu arada damat adayı resimlerde görüldüğü gibi takım elbiseli,araçlar zorlu parkur için uygun değil en önemlisi teknik edevat yok.Bodoslama girilmiş bir parkur ve ceremesini çeken çamurlu ayaklarımız montlarımız.Haa bu işin sonu nasıl bitti derseniz süper eğlenceli süper bir ekip çalışması isteseniz böyle bir şey olmaz...Keşke yanımızda elleri temiz kameraman olsaydı da bu anları daha fazla çekebilseydi.10 üzerinden 9 luk bir eğlence ve kurtarma harekatıydı.

senay07' Alıntı:
bu da videomuz, Kerim'in eliyle aracı çekmesi :smiley:

http://youtu.be/1sCH-Rb3B-o

Ben arabayı çekmeye çalışmıyorum Senaycım strap sıkışmasın diye çekiştiriyorum ama en son baktım olmuyor kayayım dedim de board yokmuş :smiley:

Gece operasyonu konusunda çok konuşulacak konu var ama netice itibari ile uyumlu ekip çalışması için tum arkadaşlara teşekkur ederim. Birdaha aynı şekiilde tekrarlayan olursa çıkartmak değil izlemek için yürüyerek gelir sandalyemi açar oturur izlerim ona göre.. ;D ;D ;)

kar ve çamur harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri