Huseyin bey Öncelikle Tesekkurler iyi niyetli dilekleriniz için, tabiki üyelerimizin tanıtımını yapacağız bizim planlamamız ilk faaliyette araçları basında bir tanıtım yapmak busebepten bu topiğe yazılmadı ancak fikrinize katılıyorum illaki tanışacağız.. ;D
Ynt: (ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!
faaliyetlerinizi gezenbilirden takip edebilecekmiyiz. biz iki defender iki aile takılıyoruz Adanada.bugune kadar herhangi bir offroad klubu yada grubu ile hiçbir faaliyete katılmadık. sizlerle de tanışmak isteriz. EUROSHOES dan murat abinin yanına uğradım bugun sohbet etmek için. neden katılmıyorsunuz onlara dedi gezilere katılmasak da toplantınız olduğunda tanışmak isteriz.
Hüseyin bey
Hüseyin bey tabiiki hep beraber olacağız paylaşımlarımıza seviyeli tüm arkadaşlarla devam edeceğiz...sizin komşu tanıştırır bizleri (Gri ZJ)
kerimakkis' Alıntı:
Hüseyin bey
Hüseyin bey tabiiki hep beraber olacağız paylaşımlarımıza seviyeli tüm arkadaşlarla devam edeceğiz...sizin komşu tanıştırır bizleri (Gri ZJ)
Komşu ben oluyorum galiba...
Hüseyin Bey, geçenlerde tanışalım sitede demiştik ama fırsat olmadı, en kısa zamanda tanışalım, hatta bazen toplantılarımızı site sosyal tesislerinde yapıyoruz, o zaman size de ulaşalım tüm ekiple de tanışmış olup toplantımıza da katılmış olursunuz.