Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)
teşekkurler fotolar için . ama genede foto konusunda eksiklerimiz var bi dahaki gezilerimize netbook getirelim herkes fotoları bir yere yuklesin sonra topladiktan sonra herkese usb veya mail .....dagıtırız toplu olarak
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)
Arkadaşlar pazartesi günü akşam saat altı onbeşte A kanalında haberlerde bizim kulübün haberini verecekler. İzlerseniz sevinirim. Çukurova tv 3 ay sonra belgesel şeklinde yapacakmış. Ben burayla önceden konuşmuştum videoları çok begenmişler inşallah bir aksilik çıkmaz begenmezseniz beni üyelikten alırsınız. ben zaten gidemiyorum.
vay bee, muhabbete, keyife, eğlenceye bak ! burnumuzun dibinde ne güzellikler yaşanıyormuş. off-road yemez ama ;D seyretmek, akşam muhabbetine eşim ve oğlumla katılmak bile büyük keyif verirdi. inşallah o da olur bi gün ! keyfiniz bol olsun, Osmaniyeden selamlar !
hacer teyze akşam çektiğim fotolar benim makinada çok net çıkmamış.oyüzden net olan bikaçtane yükleyebildim....gündüz fotoları güzel çıkıyor gece çekimi maalesef kötü..