ADANOFF Light Off-Road Gezisi (17 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,052
Ynt: ADANOFF Light Off-Road Gezisi (17 Nisan 2011)

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş. Adanaya gelirsek bizde isteriz

Menderes Hocam Siz Yeterki Gelin Tam Hataylı Dostlarımızın Seveceği Türden Bir Parkur Bol Çamur Pislik Ve Aksiyon Dolu Bir Parkur..Henüz Araçlarımızla Sonuna Kadar Gidemedik Parkurun Sonu Çatalan Baraj Gölüne Çıkıyor..1-2 Sene Önce Endurocu Kardeşlerimiz Parkuru Tamamlamışlar Resimleri Mevcut..

Etiketler

Yazın tamamlarız parkuru..

araclarınz halen kokuyar parfim sıkın yoksa tamirinı yapmam elerinize sağlık guzel camur partisı olmuş ben gelemedi cunku izinlidım birde benim kırmızı elmas alışkın değil böyle yere

mahmutdemir' Alıntı:
araclarınz halen kokuyar parfim sıkın yoksa tamirinı yapmam elerinize sağlık guzel camur partisı olmuş ben gelemedi cunku izinlidım birde benim kırmızı elmas alışkın değil böyle yere

ya Mahmut Abicim senin kırmızı elmas da ne çamura ne kuma ne de suya alışkın.
Bi tek kar seviyor senin elmas

acemisürücü' Alıntı:
ya Mahmut Abicim senin kırmızı elmas da ne çamura ne kuma ne de suya alışkın.
Bi tek kar seviyor senin elmas

Ağzının Tadını Biliyor Kırmızı Elmas O Yüzden Ama Benim Lekeler Geçiyor Mahmut Ustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Saat 4 Gibi Yanındayımmmm

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş. Adanaya gelirsek bizde isteriz

Menseres bey bizim derelerimiz otoban gibidir sizleri ekip olarak bekleriz)

Tempus' Alıntı:
Çok güzel gezi ama o ekinlerin içindeki mavi defender fotografı hiç yakışmamış. Ekili tarlalara off road aracı ile girmenin herhangi bir mazereti olamaz ölümcül acil durumlar dışında.

Saygılar

Arkadaşlarında Dediği Gibi Yol Vermek Amaçlı Girmiştir..Aslında Tam Tarlaya Girdi de Denilemez..Bizden Önce Büyük Kısmı Ezilmişti Olsa Olsa Defender'in 10 Cm'lik Bir Alanı Ezdiğini Söyleyebiliriz..Emin Olun Sizler Kadar Bizde Hassasiyet Gösteriyoruz Bu Duruma Aklınızda Bir Şüphe Oluşmasın Lütfen Ve Yanlış Anlaşılmalara Daha Fazla Neden Olmamak İçin O Resmin Moderatör Arkadaşlar Tarafından Kaldırılmasını Rica Ediyorum..Saygı Ve Sevgiler..

Usta adanoff oto servisine basvursaydın yerinde bakım yapılırdı)bu işler fıcıyla olmaz )