Ağaç Evi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,150
Ynt: Ağaç Evi

Herşey çok güzel de uyur gezer olan biri için kötü bir yer... Düşünsenize

Etiketler

içindeki mikro dalga fırını, mini buzdolabını hanki elektirikle caliştiricak bende onu merak ediyorum

Evde wc,banyo ve lavabo yok!.. bu nedenle evde kalanlar ihtiyaçları için çalı dibi aramak zorundalar...

Alpinist 25'e katılıyorum. Dünyada, milyonlarca insan açlıktan ölürken, sömüren ülke insanları da, bunlarla uğraşıyor.
Parçala, böl, yut politikasıyla ülke insanları birbiirine düşürülüyor. Soygunu kolaylaştırmak için.
Nereden, nereye geldik, konumuz fotograftı.

Benim anlamadıım bişey var bu evde kapı numarasını göremedim postacı nasıl bulacak beni yaşarsam burda kredi kartı ekstrelerim nereye gelecek ben onlar olmadan yaşayamamda.

Yuvarlak tasarımı da akıllıca,
Olur da düşer ise yuvarlana yuvarlana durur...

teşbihte kıstas olmaz derler her yeni bilgiyi köpeğin önüne atılan kemik gibi görmemekte fayda var
ev yuvarlak ve ağaç aralarında bir haylide yukarda olduğundan olsa gerek şirin oluverdi hemen. entorsooon... 8)

Çocukken ağaç üzerinde ev yapmaya bayılırdım bizim bahçede bir dut ağacı vardı ona bir tane yapmıştım ama aradan bir zaman geçtikten sonra dedem ağacın fazla dallarını kesince benim agaç evin sonu oldu.