KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Üstadım tamamı bitmedi. Kapıların iskeleti bitti ama daha saç kaplaması yapılmadı. Sonuçta yapılan iş soğuk demirci işi. Kaportacı değil. Fazla bir para harcamadım. Demirci arkadaşınız varsa ve eli yatkınsa malzeme dahil 500 - 600 TL gibi bir paraya hallolur. Kaportacıyla konuştum sadece işçilik 1.000 TL dedi. Bende soğuk demircide işi hallettim. Mükemmel olmasada sonuçta 77 model dağ bayır aracı. Ufak tefek hatalar su kaldırır diye düşünüyorum. Selamlar...
Üstadım tamamı bitmedi. Kapıların iskeleti bitti ama daha saç kaplaması yapılmadı. Sonuçta yapılan iş soğuk demirci işi. Kaportacı değil. Fazla bir para harcamadım. Demirci arkadaşınız varsa ve eli yatkınsa malzeme dahil 500 - 600 TL gibi bir paraya hallolur. Kaportacıyla konuştum sadece işçilik 1.000 TL dedi. Bende soğuk demircide işi hallettim. Mükemmel olmasada sonuçta 77 model dağ bayır aracı. Ufak tefek hatalar su kaldırır diye düşünüyorum. Selamlar...
Nasipse yarın ve pazar günü kapılar takılacak. Pencere cam yerleri açılacak. Fotoları pazartesi yüklerim sanıyorum. Boya işi daha sonraya kalacak. Şimdilik paslanmasın diye sprey boya atacağım.
av.ozeryavuz@gmail.com ve teoomann@mynet.com mail adreslerine şema gönderildi. Daha önce de birkaç arkadaşa gönderdim, aldım diyen olmadı. Umarım yolda kaybolmuyordur.
Kapılar takıldı. Cam yerleri açılacak boya ve camlar takılacak. Ayrıca ufak tefek rütuşlar yapıldıktan sonra işlem şimdilik döşeme safhasını bekleyecek. Bu işler para ve zaman meselesi. Aksine ikiside bende az. Selamlar...
Sonuçta soğuk demirci kaportacı değil ama eli düzgün bir demircide aynı işi görüyor. Sen eli yatkın bir usta ayarla gerisi rütuşlarla hallolur. Selamlar...