KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
av.ozeryavuz@gmail.com ve teoomann@mynet.com mail adreslerine şema gönderildi. Daha önce de birkaç arkadaşa gönderdim, aldım diyen olmadı. Umarım yolda kaybolmuyordur.
Cumartesi son halinin fotolarını atacağım. Bu arada fan kasnağı parçalandı açılmışken devirdaimide değiştirdim. Sağolsun Ankaradan Rauf ustadan parçaları istedim kargoyla gönderdi. Bugün takılıyor. Selamlar...
Üzerine geçici sprey boya attım. Bu hafta sonu macunlanacak ve astar boyası atılacak. Amatörce yapılan iş bu kadar olur. Tabi sonuçta yürüyen aksam benim için önemli. Arkadaşlar çok güzel fikirler veriyor teşekkür ederim ama sonuç olarak yaş 55 olmuş görüntüden ziyade dağlara çıkmam lazım. İki aydır dağ yüzü görmedim.Varsın nikalajlı olmasın. O işi gençler yapsın. Selam ve saygılarımla.
Haftada bir gün iznim var onuda sanayide geçiriyorum. Dünde macun ve astar boya atıldı. Hala dağlara çıkıp temiz hava alamadım. Ama bu hafta sonu çıkacak gibiyim nasipse.