D drazg Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 3 28 Nis 2025 #1 Selamlar hepinize. Mayısın ilk haftası yapacağım Ağrı dağı faaliyeti için kendime bir buddy arıyorum.
Selamlar hepinize. Mayısın ilk haftası yapacağım Ağrı dağı faaliyeti için kendime bir buddy arıyorum.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,031 Tepkime Puanı 6,062 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 28 Nis 2025 #2 drazg' Alıntı: Selamlar hepinize. Mayısın ilk haftası yapacağım Ağrı dağı faaliyeti için kendime bir buddy arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Cahilliğimi bağışlayın ama, Buddy ne demektir?
drazg' Alıntı: Selamlar hepinize. Mayısın ilk haftası yapacağım Ağrı dağı faaliyeti için kendime bir buddy arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Cahilliğimi bağışlayın ama, Buddy ne demektir?
D drazg Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 3 28 Nis 2025 #3 yugun' Alıntı: Merhaba, Cahilliğimi bağışlayın ama, Buddy ne demektir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba genellikle dost anlamında kullanılır bir eşlikçi anlamında kullandım bende.
yugun' Alıntı: Merhaba, Cahilliğimi bağışlayın ama, Buddy ne demektir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba genellikle dost anlamında kullanılır bir eşlikçi anlamında kullandım bende.