Selamlar,
Konuyu görünce hemen atladım zira bizde bu yaz (Temmuz-Eylül arası) Hindistan'a gitmek istiyoruz.Ve araştırma içerisindeyiz. Büyük ihtimalle iran-pakistan-hindistan rotasını otobüs,tren yada otostopla izlemeyi düşünüyoruz. (çokmu fantastik dersiniz? ama max.100 dolara patlar diyorlar
)
Selmasevkli hanımın yazı dizisini okudum ve çok şey öğrendim ama biraz da çekincelerim artmadı değil.
Özellikle hijyen ve hayvanların pervasızca etrafta dolanmaları konusunda sıkıntım olacak gibi.(hayvanlara dokunamamak gibi bir fobisi olan biriyim)
Bütçemiz gayet düşük olacağı için gidenlerden ekonomik olarak biraz bilgi rica edeceğim. 1 aylık bir ziyaret ortalama ne kadara patlar gibi?
(klimalı ve temiz bir hostel ve normal yemekler ve elbette biraz sağı solu ve gezilecek yerleri gezmek.)
3-4 Euro ya hostel bulunabileceği söyleniyor heryerde ama acaba bu oteller gerçekten düzgünmü?Çok lüks arayan çok nazlı adamlar değiliz ama insan tereddüt etmiyor değil işte..
Başlığı açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Umarım gerekli bilgileri toparlarız yakında