Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan funda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,751

funda

Gezenbilir Fotoğraf Grubu
Yer
istanbul
Arkadaşlarla güzel bir akşam geçiridik .
Açıkcası geçen sene kadar eğlenceli değildi. Otantikliğini kaybetmeye başlamış.

DSC_0019.JPG

DSC_0026.JPG

DSC_0028.JPG

DSC_0030.JPG

DSC_0035.JPG

Etiketler

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Valla gezenbilir bu etkinlikte biraz dağılanbilir oldu. Tabi 25-30 kişiyi bu kalabalıkta bir arada tutmak zordu. Herkesin benim kadar eğlendiğini düşünüyorum. Fotoğraflar geliyorrrr.

IMG_6049.JPG

IMG_6051.JPG

IMG_6054.JPG

IMG_6056.JPG

IMG_6070.JPG

yine gelemedim :( yavrulara bakacak kimse bulamadığımdan kelli..
Ortam eğlenceli görünüyor. güzel fotoğraflar Funda ve Mustafa ...
Diğer arkadaşların çektiklerini de merakla bekliyorum

Hıdrellez şenlikleri
05 Mayıs 2009
Çatladıkapı / Ahırkapı parkı
Tıklayın......

http://www.indexorg.com/090505hidirellez/default.htm

Ömer bey siz gündüzden gitmişsiniz. Bizim gündüz şubemiz oldunuz :smiley: Güzel fotoğraflar çıkmış. Teşekkürler.

Mezzy' Alıntı:
Ömer bey siz gündüzden gitmişsiniz. Bizim gündüz şubemiz oldunuz :smiley: Güzel fotoğraflar çıkmış. Teşekkürler.
Mezzy' Alıntı:
18:30-21:00 arası oradaydım. Devamını bende sizlerden izliyorum :smiley:)))

Sanırım geçen sene gibi eğlenceli geçmemiş... Yani organizasyon olarak geçen sene sanki daha iyi organize edilmişti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR