KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)
Zerrin hanım gezenbilir'in web sayfası çok karışık çözemedim bir türlü ben mağaracılık etkinliklerinize katılmak istiyorum mesela etkinlik tarihlerini nasıl öğrenebilirim... bize mail olarak bildirilecekmi benim mi takip etmem gerekiyor... Sevgilerimle.... Kadriye
Sevgili Kadriye, Mağaracılık ana başlığımız var, ama yapılacak olan etkinlikler için yine Etkinlikler başlığı Doğa Sporları bölümünü izlemen gerekiyor..
Keçi' Alıntı:
Zerrin hanım gezenbilir'in web sayfası çok karışık çözemedim bir türlü ben mağaracılık etkinliklerinize katılmak istiyorum mesela etkinlik tarihlerini nasıl öğrenebilirim... bize mail olarak bildirilecekmi benim mi takip etmem gerekiyor... Sevgilerimle.... Kadriye
Bu arada birşey farkettim. Cem her gezide afili bir poz veriyor. Yakışıklı da kerata. Eski usul negatifli film olsa yanacak. Cem bu bakışlar birine gidiyordur herhalde
Bence bu gezinin en iyi resmi aşağıdakidir. İsmail çekmiş. Gözüne sağlık.
Her gezide en güzel fotoğrafı seçsek nasıl olur. Ona da bir hediye alsak. Ya da hediye şart değil. Bunun için fotoğrafları upload ederken en baştan itibaren bir sıra numarası verebiliriz. Örneğin ben 1'den 12'ye kadar numara yazarım her fotonun başına. Benden sonraki 13'den başlar gibi. Sonra da oylarız. Ne dersiniz?