Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,751
Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

Dombay Çukuru bayramda ziyaret edilmez mi?

DSCF6104.jpg

Etiketler

Karavanımın yolcu sayısı gittikçe çoğalıyormu ne?, birlikte seyahatte kaç yolcuya ulaşacam, merak ediyorum.

Yaylada bayram dolayısıyla piknikçiler, eğleniyor du bir de baktım kamber siz düğün olmaz misali bizim aşiret Artvin ekibiyle halaya katılmış.

08112011590.jpg

08112011596.jpg

08112011606.jpg

berkcantp' Alıntı:
Karavanımın yolcu sayısı gittikçe çoğalıyormu ne?, birlikte seyahatte kaç yolcuya ulaşacam, merak ediyorum.

İlhan Bey, sizi uyarmıştım bu kamper küçük diye... :D

Selamlar
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
İlhan Bey, sizi uyarmıştım bu kamper küçük diye... :D

Selamlar
Cavid Sezen

Haklısın abi,

Büyütelim diye düşünüyoruz, ama nereye kadar, gittikçe daha daha büyük derken, aşireti yanımda mı götürecem...

Salon salomaj bir TIR. Orada da TCK karşıma çıkar en iyisi,

Ev de oturup baklamı yemek tercihim olacak.

İlhan Bey, ailesi geniş olanlarda bence tercih, küçük kamper olmalı; sizin gibilerde otobüs, tırdan yapma motorkaravan olsa bile yine yetmez. ;D Madem nasılsa yetmeyecek, o zaman küçük kamper daha iyi; sorarlarsa, "olsa dükkan sizin" deme olanağınız olur hiç olmazsa... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
İlhan Bey, ailesi geniş olanlarda bence tercih, küçük kamper olmalı; sizin gibilerde otobüs, tırdan yapma motorkaravan olsa bile yine yetmez. ;D Madem nasılsa yetmeyecek, o zaman küçük kamper daha iyi; sorarlarsa, "olsa dükkan sizin" deme olanağınız olur hiç olmazsa... :smiley:

Cavid Sezen

On gün önce yeni bir karavan fikrim vardı, arife günü bu fikrim tamamen rafa kalkmıştır. Size katılıyorum abi.

İlhan bey bence karavanı değiştirmek yerine bir çeki demiri+arkaya tamamen ranzayla döşenmiş, sadece banyo-wc olan bir çekme karavanla bütün aşireti kampçı yapabilirsin. Hem yeni kampçılar kazanmış olur; hem de hayır dualarını alırsınız :D :D :D

drares' Alıntı:
İlhan bey bence karavanı değiştirmek yerine bir çeki demiri+arkaya tamamen ranzayla döşenmiş, sadece banyo-wc olan bir çekme karavanla bütün aşireti kampçı yapabilirsin. Hem yeni kampçılar kazanmış olur; hem de hayır dualarını alırsınız :D :D :D

;D ;D
Bizim eski şantiyelerden birinde böyle işçi karavanları vardı ;)

drares' Alıntı:

Haşmet bey, sonu gelmez bu işin, derken 2. çeki demiride lazım olur, ben tersini uygulayacam, T5 Caravella'mı karavan yapıp, önede tek koltuk sorunu tersine kökten çözmek........

drares' Alıntı:

valla bende İlhan ağbi modundayım, bu karavanlardan bana da lazım, aslında çizgi filmlerdeki gibi düğmeye basınca villa olan bir karavan lazım bize ;) özelliklede herkesin kesin tatil olduğu bayram zamanlarında :D

Benim Küheylan'a 2 kişi hadi bilemedin 2.5 kişi anca sığar. Çevremizdeki eş dost akraba ise hep daha büyük karavan almamızı söylüyorlar. ;D
Sonuçta küçük karavan en iyisi galiba. ::smiley: :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR