erensezgin
Kamp I
Merhabalar alınık 30.9-5.15 off road lastiği at veya mt olabilir 2.el tercihimdir temiz ama uygunsa sıfır da olabilir
eren bey; ben makasçıya gittim 3-5 cm yükseltirim dedi 120tl ye olur dedi. siz bir fiyat aldınız mı? dursun ustanın bir yorumu vardı. oda aynı şekilde bide makas küpesi taktır demişti. sizinde resimlerinizi bekliyorum...erensezgin' Alıntı:Büyük ihtimalle gerekecektir çünkü ben önce eğip sonra takmayı düşünüyorum sonra buradan bilgi veririm
Benim 15 cm kalkacak 200 tl civarıtarik01' Alıntı:eren bey; ben makasçıya gittim 3-5 cm yükseltirim dedi 120tl ye olur dedi. siz bir fiyat aldınız mı? dursun ustanın bir yorumu vardı. oda aynı şekilde bide makas küpesi taktır demişti. sizinde resimlerinizi bekliyorum...
erensezgin' Alıntı:Benim 15 cm kalkacak 200 tl civarı
Çekisle ilgili sorun olmaz büyük lastik takacağınız için yavaşlama olabilir ve makas ortasına parça ile yapacak onun için sorun olmaz ?tarik01' Alıntı:15 cm kalkmasında bir sorun olmaz değilmi? sadece makaslamı kalkacak. çekiş ile ilgili bir problem olurmu acaba? bilgin varmı?
mustafaerdogandenizli20' Alıntı:225 75 15 radial maxxis 751 lastik var 4 adet
ben 31 10,5 15 alacağım için satabilirim
m + s yazıyortarik01' Alıntı:mustafa bey bana mt lastik lazım. sizinki nasıl?
Mustafa bey benim yeni almış olduğum cJ5 te 30 9,5 15 lastik var ama eskimiş bende 31 10,5 15 ebat lastik alacağım. Siz lastik buldunuzmu buluduysanız nerden ne marka ve kaç paraya buldunuz. Selamlar...mustafaerdogandenizli20' Alıntı:225 75 15 radial maxxis 751 lastik var 4 adet
ben 31 10,5 15 alacağım için satabilirim