Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,884
Ynt: Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

ulusotomotiv' Alıntı:
35 1 takım olaçakdı ozan birisinde hemde hesaplı alırız bakayım haber veririm sana ben

iyi olur abi ufak ufak büyütelim lastikleri
arka dana 44 ön dana 30 sanzıman t 150 sapkalı aks yok taşırmı 35 leri ?

Etiketler

şapkalı aks yoksa 35 leri tavsiye etmem ozan aks sıyırırsın arazide şapkalı olsa eywallah da çıx sen 35 yapma derim :smiley: ama dersen 1 milyar harcayıp şapkalıya cevireceğim arkaları bak o zaman olur :smiley:

ufuk abide şapkalı aks yok 38 takılı bende ordan yola cıkmıstım. yine kesenin ağzını acıcaz sanırım :D

ozan bak hata omasın dana 44 kendisi şapkalı aks zaten :smiley:) belirteyimde kaç modeldi senin araç ? yada eminmisin dana44 olduğuna arkaların ?

Benim bildiğim Dana 44 'ün fabrika çıkışında 35 " lastiği taşıyabileceği belirtiliyor.Bilmiyorum yanlış mı biliyorum ,dana 44 kullanıcıları aydınlatırsa bizi seviniriz.

şapkalı değil bildiğim kadarıyla nasıl anlarım sapkalı olup olmadıgını lastıgı sokmem mı lazım ?
dana 44 diye biliyorum bir daha baktırıyım

bence baktır ozan dana44 lerin kendisi şapkalıdır zaten aracın kaç model diye sormuşdum 73/75 arası araçlarda orjinalinde vardır

79 model ama değişiklikler var araçta meslela motor cj 8 e ait yürüyenindede değişiklik var diye biliyorum ama nedir onu bilmiyorum

sen en iyisi tekeri söktür bak derim :smiley: aks porya bile birse o şapkalı modeldir zaten :smiley: bugüne kadar dana44 olupda şapkasız olanını görmedim :smiley:

dur abi iniyorum aşşaga sökücem lastiği fotoğrafda çekiyim göndericem sana. bilgisayarıda alıyım yanıma online destek alırım :D

söktüm tek parça sanırım ama foto ekliycem birazdan

33 * 12,50*15 maxxis mudder buckshot 4 yıllık lastik 15000 kmde yıpranmamış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR