ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gktango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,475

gktango

Kamp II
merhaba,
suzuki vitara için ön vinç tamponu arıyorum. satmak isteyen olursa bilgi almak isterim.
teşekkürler,

Etiketler

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU

resmi yok, vincimi takabileceğim bir tampona ihtiyacım var. boru tampon olabilir veya dizayn edilmişlerden.
teşekkürler,

sıteyede uye olan kuzne nıklı ( fatıhı )arayın yardımcı olur ıstedıgınız her tur tamponu sıze yapacaktır
05452854290

normal bir tampon veya boru tampon resmi koyarsanız çıkmadan daha ucuz fiyat verebileceğimi sanıyorum. Makina metal öğretmeniyim. Kendi toyotama tamponumu kendim istediğim gibi yapıyorum. Fiyatıda satıştaki tamponların yarı fiyatından da aşağı oldu. Hemde bulbarıda dahil olmak üzere. Bir boru tamponun maliyeti nedir ki. Resmi görmediğim için bir şey söyleyemiyorum. (Malzeme hesabı)
Malzeme + işçilik 300 - 350 tl yi geçmez diye düşünüyorum.

Saygılar

buradan görünen ama ölçülür ; tampon kalın boru(2"), üst ince boru (1") domuzluk ve vinç taşıma aparatından(4-5 mm Sac) oluşuyor gibi. O bölümü istiyormusunuz bilmiyorum ama altta koruyucu muhafazası ve altta bir boru daha mevcut gibi. Vinç taşıma aparatı vidalı sistemle montaj edilmiş. Alttaki sistemin nereye monte edildiğini bilmiyorum ama görünce anlaşılır. yukarıdaki malzeme ile fiyat 350 yi geçmez. piyasada sadece vinç taşıma aparatına 120 tl isteniyor. tamponla herhalde 500 ü geçer.
telefonla ulaşırsanız sevinirim. 536 921 10 29 ahmet tuzla/ist
saygılar

merhaba,
hafta arası sizi arayacağım araç ile size gelmeye çalışacağım.
teşekkürler,

aracın modelini verirseniz ben benzerinin şasesine bakıp nasıl monte edebiliriz en azından ona bakarım. ben belediyede çalıştığım için hafta sonları müsaitim.
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR