Alkol ve OFFROAD

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,129
Ynt: Alkol ve OFFROAD

Alkolsüzü bile bukadar tehlikeli olabiliyor oldu da
pazar günü isoff lu arkadaşlarla bir gezide ufak bir hesap hatası beni böyle yatırdi ;D ;D ;D ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00788.jpg


DSC00789.jpg


DSC00790.jpg


DSC00791.jpg


DSC00798.jpg
 

Etiketler

Ynt: Alkol ve OFFROAD

maliarslan' Alıntı:
Orhan Bey
sanırım bu en güzel mesaj oldu.

bu arada geçmiş olsun. hasar büyük değildir umarım.





teşekkür ederim,hasar yok denebilir , araç o pozisyonda sadece 7 dakika kaldı 8.dakika oyunlara devam ettik ,bir iki ezik ,bol kahkaha,neşeli bir gün. :D
 


Ynt: Alkol ve OFFROAD



8. dk'de devam etmek de OFFROAD BAĞIMLILIĞI olsa gerek. bu da dikkat edilmesi gereken bir hastalık :smiley:
[/quote]





mali dostum biz bağımlılığa yaşam tarzı ,hastalığa'da, hayatı ti'ye almak diyoruz. :D :D :D
 



Ynt: Alkol ve OFFROAD

Sn.Orhan bey gecmiş olsun.O halde ki bir arac kalkıp devam etmiş ise helal olsun.
 




Ynt: Alkol ve OFFROAD

Başka bir makina olsaydı,belini doğrultup yola devam edemezdi.(Her şerde bir hayr vardır.)sözünden yola çıkarak.Bu ufak yana yatma da.Arac alma konusun da arayış içinde olanlar için tercihlerini bir daha gözeden geçirmelerini hatırlattı.Bazı ezberler bozulabilinir.
 







Ynt: Alkol ve OFFROAD

freegraf' Alıntı:
Başka bir makina olsaydı,belini doğrultup yola devam edemezdi.(Her şerde bir hayr vardır.)sözünden yola çıkarak.Bu ufak yana yatma da.Arac alma konusun da arayış içinde olanlar için tercihlerini bir daha gözeden geçirmelerini hatırlattı.Bazı ezberler bozulabilinir.





:D :D :D :D ezber bozan :D :D :D
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Mesajlar
1,528,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst