<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Alkol ve OFFROAD</b><br />
<br />
Ne güzel bir başlık açmışsınız Sn. Orhan Bıyıklı, aslında yazılası çok şeyler var buraya ama tartışma ortamı doğacağı kesin olduğundan fazla uzatmadan diyorum ki Doğa sporları içinde Alkol hiç bir şekilde olmamalı ister günü birlik isterse kamplı bir etkinlik olsun ben alkolün kesinlikle karşısındayım, İçmek isteyen evinde içsin paşa paşa, dağa gittiğimizde amaç spor yapmaksa ki öyle olmalı içkinin ne işi var hatta sigaranın ne işi var Arkadaşlar da yazmış zaten, ben sarhoş değilim diyen, sarhoş değilse bile artık bunun sinyalini vermiştir, alkol aldıktan sonra insanların ne rezil duruma düştüğünü her yerde görebiliyoruz, kim alkollüyken yaptıklarını ertesi gün kendine geldiğinde savunabilir ki yine bazı arkadaşlar yazmışlar içtikten sonra araç kullanmasın çekilsin çadırına yatsın diye, ya gece dağda anormal bir durum gelişirse, kamp alanının terk edilmesi gerekirse, bir kaza durumu söz konusu olursa kim kimle nasıl uğraşacak illaki bunu tecrübe etmeye mi gerek var, eşinizle çocuğunuzla veya sevgilinizle gittiğiniz bir kampta alkol seviyesini kaçıran birinin yaptığı dengesiz bir davranışın sonucunda o kampın tadı tuzu kalırmı? Kim diyebilir ki herkes adabıyla içer ve sınırını iyi bilir bir kişi bunu yapamasa yeter bence ortamın bozulması için bu yüzdende alkolün bence savunulacak hiç bir yeri yoktur arkadaşlar, içmek isteyen evinde veya buna uygun mekanlarda içmeli ve kesinlikle hiçbir şekilde de araç kullanmamalı, yakın zamanda forum üyelerinin yaşadığı üzücü olayları unutmamak lazım.<br />
<br />
Şahsım adına konuşacak olursam da ben bu forumda bir çok bilgi paylaşımı olduğu için buradayım oldukça da keyif alıyorum bu durumdan, Ankara da yaşıyorum etkinlikleri takip ediyorum ama aynı sorunlar maalesef burada da devam ediyor etkinliklerin vazgeçilmezi alkol, bu yüzden izlemekle yetiniyorum, katılmıyorum . Bu sıkıntı içinde arayış da iken Pangea Off Road Doğa ve Motor Sporları Derneği ile tanıştım vizyonu ve misyonuyla tam olarak bana hitabediyor rahatlıkla ailem ve çocuklarımla birlikte etkinliklere katılabiliyorum Alkolle ilgilide web ana sayfada yayınlanan yazımız durumun vehametini tam olarak ortaya koyuyor<br />
Artık dünya Alkol ve sigaradan kurtulmak isterken bunun yaptığımız etkinliklerde nasıl bir yeri olabilir ki nasıl bu ikisi yan yana getirilebilrki olmaz, olmaz, olmaz...</div>