ALOSK 7. Gezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan peker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,952

peker

Ana Kamp
Yer
ALANYA
ALANYA DOĞA SPORLARI KULÜBÜNÜN 20 OCAK 2008 PAZAR GÜNÜ PAŞAKÖY GEZİSİ 12 KM YÜRÜYÜŞ BULUŞMA SAAT 07 00 DA ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE KATILMAK İSTEYEN DOĞA DOSTLARINI BEKLERİZ BİZE ULAŞMAK İSTERSENİZ HASANAKÇALIOĞLU CAD(25MT YOL) ÜERNDEKİ KULÜP ADRESİNDEN YADA AYNI YERDEKİ PEKER'S COLLECTİONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Etiketler
Ynt: ALOSK 7. Gezi

SLM BEN ADANA DAN ALİ. BN TREKKİNG SPORUNA İLGİ DUYUYORUM AMA ADANA DA BU SPORUN EYİTİMİNİ VEREN BİR YER BİLİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUZ? VEYA BU SPORU ADANA DA YAPAN BİR KURULUŞ BİLİYORMUSUZ?? ???

genom (Ali) merhaba, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley: Kendini Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu köşemizde de tanıtırsan sevinirim, linkini veriyorum,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0

Öncelikle mesajların da küçük harf kullanmanı rica ediyorum. Forum Kuralları başlığımızı okumanı öneriyorum ve teşekkür ediyorum. Linki,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0

Adana'da Çukurova Üniversitesinin dağcılık klubü var, bu klup trekking ve kamp etkinlikleri de düzenliyor. Sanırım bu klupten destek alarak Adana ilimiz de trekking etkinliği düzenleyen diğer gruplara ulaşabilirsin.

Teşekkür ederim Ali, son cümlemde Çukurova Üniversitesinden söz etmiştim, oradan başlasan diyorum araştırmaya, hatta bulacağın trekking gruplarını buradan bizlerle paylaşabilirsin.

ben onların sitesine girdım ancak trekking gruplarından bahıs edilmiyo.Kendi başarılarını yazmıslar.Ancak 7. Çüdak Kısa Kaya Tırmanış Yarışması !!! diye bir bölüm açmışlar ilgilere duyurulur. ???

Birde eğitim notları var.

slm ben Ali.Ben daha once hiç trekking yapmadım.Ama çok meraklıyım bu yürüyüşler çok mu zor acaba.? yanı 14 yasındayım yapabılırmıyım. Veya en az kaç yaşında başlanır bu spora?

Yaşın trekkinge başlamak için gayet uygun. Yalnız ekipmanlarını tamamlamalısın, yani trekking botu ve sırt çantanı hazırlamalısın, sonra deneyimli kişilerle birlikte yapacağın etkinlikler senin trekkingi öğrenerek ilerlemeni sağlayacak.

Doğa YürüyüşüTrekking bölümü moderatörüyüm Ali, Serbest Muhabbet(Trekking) köşesinden de sorularını sorabilirsin, buradan da sorabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri