Alpinist Uyku Tulumu Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan samathana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,441

samathana

Senin yolculuğuna katılamam, ben sadece konuğum...
Yer
İstanbul
Web
www.otekiyuz.com
Merhaba,

Alpinis markalı bir uyku tulumu var ama logosu değişik olduğu için orijinal mi anlayamadım. Tulumun logosu şöyle:

Ekli dosyalar

• alpin.JPG
    21.4 KB · Görüntüleme: 1,064

Etiketler
Ynt: Alpinist Uyku Tulumu Hakkında

http://www.alpinist.com.tr/UYKU-TULUMLARI-,LA_110-2.html#labels=110-2
Surdan bir arastirin isterseniz.

Daha önceden vermiş olduğunuz linki incelemiştim. Ne yazık ki benzer bir ürün yok... Isıl değerleri de etiketteki hiç bir şey ,fade etmiyor ne yazık ki. Kilo olarak 2 kiloya yakın bir tulum...

Eskiden firma Murat Yıldırım'a aitti, daha sonra devretti, Kızılay da mağazaları var, devrettikten sonraki üretimlerde logo yu değiştirmiş olabilirler. Taklit değildir, biri bir taklit yapacak olsa Alpinist markasını taklit etmezdi diye düşünüyorum. 1900 -2000 gr lık elyaf tulumlar genellikle -10 - 12 C a kadar idare ederler.

Teşekkürler Oral Bey,

Ben de logonun değişebileceğini düşündüm ancak yukarıdaki fotoğraftaki logoya hiç bir yerde rastlamayınca şüphelenmiştim.

Etikette kaz tüyü ibaresi olmasına karşın ne yazık ki iki kilo civarı kaz tüyü değilde hep sentetik tulumlara denk geldim...

Evet, belli ki tüm tulumları için tek etiket bastırmışlar ve tuluma göre oradaki ilgili alanlara çarpı koymayı planlamışlar, ancak bu işlemi üretim sonrasında unutmuşlar